AKTUELNO

Hladnog srca!

Miljana Kulić ostala je nasamo sa Lazarom Čolićem Zolom u rehabilitaciji, kako bi popričali o njihovom odnosu. On je sve vreme potencirao istu priču da ne želi ljubavni odnos sa njom, dok je ona potencirala drugačije.

Foto: TV Pink Printscreen

Molim te razumi ovo što ti govorim, nemoj da se osećaš poniženo, za naše dobro! Nema tenzije, nema ništa, treba da pokažemo neke stvari, da pokažemo da smo normalni, veruj mi, mi smo mogli sinoć biti zajedno, imati odnose, a ovako sam ponosan i na tebe, i na sebe. Ne shvataj to kao poniženje, pred ljudima se ne priča o tim stvarima, šta ti imaš njih izvoditi napolje? Kao da sam ja dete. Normalno imamo odnos, a ovo neka nam bude test za napolje, da vidimo šta i kako - rekao je Zola.
Da li postoji moja ideja da predložim, da li postoji mogućnost da je predložim nešto? Možemo li da imamo konpromis? - rekla je Miljana.
Nisi ti za kompromis devojko, ne želim da spavamo navečer zajedno! Uvek je bilo sve po svom i bilo je haosa - poručio je Lazar.

Foto: TV Pink Printscreen

Možemo li da budemo prijatelji sa povlasticama - rekla je MIljana.
Nećemo, ispada da hoćeš da se približimo jedno drugom samo zbog odnosa - govorio je Čolić.
Pa da! Da probamo još jednom tako! Molim te da legnemo, da te zagrlim - preklinjala je Kulićeva.
Meni treba normalan razgovor sa tobom, ne treba mi ovo, ne možemo imati normalan odnos, ako smo bliski. Neću da histerišeš, da praviš budalu od sebe - poručio je Lazar.
Molim te, daj mi šansu, molim te! Ako prokockam, nikada više nemoj da me pogledaš! Shvati, u stanju sam sve da uradim za tebe - klečela je Miljana i molila.

Foto: TV Pink Printscreen

Neću, neću da spavam u istom krevetu! - poručio je Čolić.
Sad da ostanem trudna, rodila bih tvoje dete! Nikad nikoga nisam volela, ne mogu da nemam odnose sa tobom, imam potrebu da te zagrlim, da te poljubim! Nemoj to da mi radiš molim te! - plakala je Miljana.

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga