AKTUELNO

Pevač svojoj voljenoj ženi ispunjava baš sve hirove, a posebno one koji se odnose na kupovinu najnovijih modela skupocenih odevnih komada i aksesoara.

Folk pevač Radiša Trajković Đani na svojim nastupima širom regiona, posebno u dijaspori, zarađuje ogromnu količinu novca zbog kojeg sebi može da priušti odevne komade i aksesoare najskupljih svetskih brendova, ali i da ispunjava hirove svoje supruge Slađane.

Foto: Instagram

S obzirom na to da se druži sa pripadnicima srpskog džet-seta koji su uvek obučeni po poslednjoj modi, i Đanijeva supruga voli da sebi priušti najskuplje komade garderobe i aksesoare poznatih svetskih brendova, a nedavno je pazarila Luj Viton torbicu koju je papreno platila.

Foto: Instagram

Prema informacijama na zvaničnom sajtu ovog francuskog brenda, ova torbica koju je sebi nedavno priuštila Slađa Trajković košta više od 4.700 evra, što u dinarima iznosi više od pola miliona.

Foto: Instagram

Đaniju sigurno nije bilo svejedno kada je čuo da više od pola miliona dinara mora da izdvoji za samo jednu u nizu torbi svoje supruge, ali je, ipak, njoj za ljubav iskeširao ovu pozamašnu svotu novca i izmamio joj osmeh.

D. T.

#Radiša Trajković Đani

#Slađana Trajković

#Torba

#pevač

'