AKTUELNO

Ko govori istinu ovde?!

Pevačica Tanja Savić nije videla decu još od Vaskrsa prošle godine, a, kako sada otkriva, srećna je jer se njenoj borbi nazire kraj, s obzirom na to da kreće put Australije gde će se sa suprugom sastati na sudu. Sa druge strane, Dušan tvrdi da nije upućen da je sudski proces uopšte zakazan.

- Ne znam ni da ona dolazi u Australiju, a kamoli da imamo zakazano neko suđenje. To sve morate nju da pitate, ja stvarno nisam obavešten - poručio je Jovančević.

Foto: Instagram.com/tanja_savic_private

- Idem u Australiju po svoju decu. Jedina želja koju imam trenutno je da ponovo budem sa njima. Nadam se da ćemo se nas troje vratiti zajedno u Srbiju. Dušan i ja imamo zakazano ročište 19. februara. Uopšte mi nije frka od susreta sa njim. Naprotiv, srećna sam što to suđenje konačno počinju - izjavila je pevačica nedavno i dodala:

- Verujem u Boga i u pravdu i nadam se da će proces biti okončan u moju korist. Iako sam prošla golgotu, i dalje imam snage da se borim za svoju decu. Oni su jedino što me pokreće u ovim teškim mesecima. Znam da me čeka velika borba.

Foto: Instagram.com/tanja_savic_private

Autor: M.K.

#Tanja Savić