AKTUELNO

Skandal za skandalom!

Prošle noći na velelepnom imanju odigrala se još jedna u nizu emisija ,,Gledanje snimaka", a zadrugari su imali priliku da pogledaju sve ono što su skrivali, lagali i prećutkivali jedni drugima.

Odmah na početku emisije Rialda Karahasanović i Kenan Tahirović objasnili su razlog njihovog kraha ljubavi, zbog čega mnogi nisu ni bili šokirani, ali je usledila polemika, budući da je Jovana Tomić Matora glavni razlog njihovog raskida.

Marija i Miljana Kulić imale su priliku da pogledaju kako je izgledao ćerkin razgovor sa bivšim dečkom Lazarom Čolićem Zolom. Međutim, Miljana je odlučila da preskoči taj trenutak, isticajući da se stidi svog poteza, dok je njenoj majci pao mrak na oči. Ni komentari ostalih zadrugara nije izostalo, pa su tako mnogi ustali da prokomentarišu.

Sledeći video prilog koji su zadrugari imali priliku da pogledau jeste govor Milana Jankovića Čorbe u pabu ,,Prijatelji" koji je objašnjavao u kakvim je odnosima sa Sandrom Rešić, iznoseći maske detalje njihovog kontakta. Pevačica u neverici, ušla je u raspravu sa njim, ali ne onako srčano kao što inače radi, te je Marko Đedović izrazio sumnju da tu zapravo i postoji nešto više. Kristijan Golubović takođe je prokomentarisao i izneo sitne detalje koji su potvrđivali Čorbinu priču.

No, tokom reklama Čorba je otrčao kod Kristijana u pab da mu se opravda zbog reči Vladimira Tomovića koji je otkrio da je zadrugar pričao po imanju da je postao imun na najboljeg prijatelja, što je u ovom slučaju bio baš opasan momak sa ulice. Međutim, Golubović nije hteo da komentariše ništa više osim toga da ga je odnos sa Majom Marinković totalno uništio.

Potom su u raspravu ušli ponovo Rialda Karahasanović, Jovana Tomić Matora i Kenan Tahirović nakon što su svi odgledali razgovor njih dve na žurki. Ključni i prelomni trenutak bio je taj što je Matora izjavila da bi se borila za Rialdinu ljubav, a onda su pojedini zadrugari komentarisali da pevačica ima sklonosti ka istom polu, što je dalje izazvalo burne reakcije kod nje.

Odmah zatim je Kenan bio suočen sa video-prilog u kom je mogao da vidi flertovanje Rialde i Matore u predvroju hotela ,,Zadrug", zbog čega je odlučio da zauvek stavi tačku na njihovu romansu. Ono što je sve zapanjilo jeste kada je Tahirović izneo tvrdnje za crnim stolom da ga je atraktivna pevačica lagala.

Zatim su zadrugari imali priliku da vide kako je Maja Marinković ogovarala Teodoru Bilanović, zbog čega su svi bili zgroženi, na čelu sa njenim bivšim dečkom Markom Janjuševićem Janjušem i Vladimirom Tomovićem, te je njih dvojica nisu štedeli na brutalnim komentarima, u nameri da zaštite novu učesnicu.

Zadrugari je potom pušten video prilog u kom su imali prilike da vide varnice između misice Jovane Ljubisavljević i Stefana Karića, a kako su oni već otkrili da se poznaju od ranije, stanari Bele kuće samo su potvrdili njihove sumnje da tu postoji nešto više od prijateljstva. Karić je jasno poručio da je on taj koji osvaja, a misica je kao i inače sve vreme ćutala, dok su drugi zadrugari raskrinkavali njene simpatije.

Misica je kao po običaju, otrčala u kupatilo i počela da plače, a Karić je odmah pritrčao da je uteši, dok se nije smirila.

Veliki šef pustio je zadrugarima i kako je izgledalo kada je Ivana Marinković iznela tvrdnje o aferi Aleksandre Nikolić i Marka Janjuševića Janjuša, zbog čega je Maja Marinković samo dočekala da krene u napad, ali su je njih dvoje vrlo brzo vratili na mesto.

Janjuš je potom ispričao zadrugarima kako je izgledao jedan od većih problema sa Majom, zbog čega je bio prinuđen da u donjem vešu pozove stručnu pomoć psihijatra, jer je zadrugarka, po njegovim rečima htela da skoči sa terase.

Nakon emisije Jovana misica je nastavila da šeta sa Karićem imanjem, te su prvi put imali tako otvoren razgovor o svemu što se dešavalo.

Autor: O. B.

#Zadruga