AKTUELNO

Hrabro priznala i dala vetar u leđa mnogim roditeljima!

Popularna pevačica grupe ''Đogani'', Vesna Đogani, posvećena je majka i supruga. Neretko u javnosti ona govori o svojim stavovima o vaspitanju svoje dece.

Pevačica je otkrila da ona i njen muž zajedničkim snagama vode računa o svojim sinovima, te da je ona, kao prava žena i brižna majka često sklona preterivanju, a da je njen muž uvek tu da je podseti na granice.

Kako im je stariji sin u problematičnim tinejdžerskim godinama, Vesna je otkrila da je, kako bi uspostavila bolju komunikaciju sa njim, krenula na psihoterapiju.

Dužnost nas kao roditelja je da pričamo sa svojom decom. Moj stariji sin ima društvene mreže, ne koristi ih, ali posmatra šta se dešava na njima – kaže Vesna.

Foto: Instagram.com

Dodaje da joj pravu brigu i strah predstavlja to na koji će način on bilo koju stvar koju vidi da percipira.

Moj suprug i ja mnogo pričamo o tome sa njim. Ja čak i previše, pa imam utisak da sam dosadna, a tada nastupa Đole koji ume da povuče granicu. Mi stvarno moramo da budemo u toku sa našom decom, jer ona uopšte nisu svesna posledica – kaže pevačica.

Ona je javno priznala da je potražila i stručnu pomoć kako bi popravila komunikaciju sa svojom decom.

Jako je teško danas komunicirati sa decom. Ja pričam svom sinu, on me ne sluša. On misli da on sve zna i to je pravi izazov za roditelje. Moram javno da kažem da sam počela da radim sa psihoterapeutom zato što sam se našla u jednom začaranom krugu. Ja pričam, on me ne sluša. Đole me savetuje da promenim način pričanja, pa ja pokušavam da promenim malo način pričanja, stalno se informišem – hrabro je priznala Vesna.

Ovim priznanjem dala vetar u leđa mnogim roditeljima da se, u momentima kada ne mogu da izađu na kraj sa svojom decom, obrate stručnjaku.

Foto: Printscreen YouTube/vesnadjoganivlog

Autor: M.M.

#Vesna Đogani