AKTUELNO

Vreme je za bebe!

Popularni glumac i voditelj, Dragan Marinković Maca, kroz sve ove godine bavljenja javnim poslom o svom privatnom životu nije mnogo govorio.

Foto: TV Pink Printscreen

Iza sebe ima dva sina, Lava i Fjodora Simeona, koji imaju 10 i 16 godina. Iako se pisalo da je njih dobio iz dva različita braka, Maca tvrdi da je na ludi kamen prvi put stao tek pre 5 godina, kada se oženio dve decenije mlađom izabranicom Jovanom Marinković.

Imam dečurlije Bogu hvala, ali sam prvi put i jedini oženio moju Jovanu Marinković. Ako sam javna ličnost, nisam javno dobro. Nakon raskida sa majkom mog drugog sina, četiri godine nismo bili zajendo, i nisam po novinama govorio da me tukla, udarala, ili da sam imao nasilje u porodici, to su moje privatne stvari, ne treba nikoga da interesuju - kaže Marinković.

Foto: TV Pink Printscreen

Dragan ne živi sa svojim sinovima. Stariji je u Sarajevu, mlađi u Novom Sadu, dok je on sa suprugom Jovanom u Beogradu. To ga ne sprečava da ispunjava svoju roditeljsku obavezu, te je vrlo brižan otac. Priznaje da jedva čeka da sa svojom suprugom Jovanom prolazi kroz najradosnije trenutke i da je došlo vreme za treće dete.

Foto: TV Pink Printscreen

Lav i Fjodor jako vole Jovanu i Jovana njih, zato jedva čekam da se Jovana ostvari u ulozi majke, jer je jedno predivno stvorenje. Nadam se da ćemo što pre menjati pelene. Kažu da mi je sad vreme za devojčice - završio je Maca.

Autor: M.M.

#Dragan Marinković Maca