AKTUELNO

Ljubav jaka kao prvog dana!

Temperatura u plusu i zubato Sunce izmamili su bračni par Kon na ulice. Marko Kon i Milica Kon januarske dane do nedavno provodili su kod kuće jer su bili pozitivni na koronavirus.

Foto: TV Pink Printscreen

Mi nismo prošli loše što se tiče simptoma, prošlo je nekoliko meseci i primećujem da se lakše umaram nego pre korone - kaže Marko.
Ja sam psihicki pukla. Meni je psihički bilo teško, odlazak na infektivnu kliniku, pregledi, testiranje... sve mi je to bio prevelik stres - nadovezala se Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Glavna tema ovih dana je vakcinacija, što su i oni odmah uradili i pozvali sve da budu odgovorni. Jedna od mnogih stvari koja im je zajednička jeste ljubav prema putovanjima. Za period od 10 godina proputovali su skoro ceo svet, a jedno se posebno izdvaja.

Svadbeno putovanje nam je najdraže, jer smo se venčali na udaljenoj lokaciji - kaže bračni par.

Foto: TV Pink Printscreen

Uživaju u ljubavi više od deceniju, te otkrivaju šta ih spaja.

Kad sam shvatila da se sa njim non-stop smejem! čini me veselom, živom i ja hoću sa ovim čovekom da se smejem - rekla je voditeljka zadovoljnim tonom.
Kad sam shvatio da ona može da me istrpi! Okej, to je to - nadovezao se Kon.

Foto: TV Pink Printscreen

Moj odgovor je romantičniji - nastavlja Milica.
Ali moj je tačniji, jer sam ponekad stvarno idiot - dodaje Marko.

Dolazak ćerke Klare bio je jedan od najradosnijih dana u njihovom životu, dve godine kasnije dobili su i sina, a roditeljstvo ih je, kako kažu, samo više zbližilo.

Foto: TV Pink Printscreen

Promene se prioriteti u životu i sve ide na bolje. Sve je bolje, i naš odnos je bolji - rekao je Marko.
Jeste da ja njega nekad hoću da ubijem, često, ali nekako lepo mi je kad želim da ga ubijem - kroz smeh je rekla voditeljka.

Zajedno su saradjivali na mnogim projektima i sve što rade međusobno se dopunjuju i podržavaju.

Foto: TV Pink Printscreen

S obzirom da je Milica domaćin emisije ''Brak na neviđeno'' u ovaj projekat je verovalo od samog početka, a kako kaže, najzanimljivije će se tek emitovati. Najneprijatnije joj je bilo sa detektivkom koja je iznenada planula, a Milica se nasla u čudu.

Autor: M.M.

#Marko Kon

#Milica Kon