AKTUELNO

Junaci sapunice "Meljničenkovi", Sandra i Andrej doputovali su na italijansko ostrvo i proveli nekoliko čarobnih dana tamo.

Njihova nova jahta sa tri impozantna jarbola izazvala je ogromnu pažnju lokalnog stanovništva koje se utrkivalo da napravi što kvalitetniji snimak ili fotografije.

Plovilo Andreja i Sandre Meljničenko lokalni mediji nazvali su "Čudo u Tirenskom moru". Jahta je vredna 450 miliona dolara, dugačka 142 metra i krase je tri neobična jarbola visine od po 91 metar, što ih čini višim od najveće sat kule Big Ben! Na brodu ima prostora za 54 člana posade i 20 gostiju. Brzina koju može da razvije iznosi prosečno 29 kilometara na čas, maksimalno 38, a težak je čak 1,8 tona.

Milijarder veruje da će na ovoj jahti moći i da zaradi, jer planira da licencira korišćenu tehnologiju razvoja broda u komercijalne svrhe, gde se ističe kontrolni sistem visoke tehnologije sa pločama od crnog stakla osetljivim na dodir.

Kako izgleda impozantna jahta Meljničenkovih kao i kako su dočekani na Kapriju, pogledajte na 10:46 u emisiji "EKSKLUZIVno sve u 6".

Pink.rs

#EKSKLUZIVno

#Sandra Meljničenko

'