AKTUELNO

Ljubav na prvi pogled!

Ceca Ražnatović ne krije koliko je srećna u emotivnoj vezi sa poznatim beogradskim ugostiteljem Bogdanom Srejovićem, te ne treba da čudi što se trudi da svaki slobodan trenutak provede baš sa njim. Zato su njih dvoje, u pratnji njegove ćerke Iskre krenuli put Kopaonika, gde Ražnatovićeva poseduje velelepni stan u kojim borave ona i članovi njene porodice.

Foto: Privatna arhiva

- Ceca retko voli da odlazi na Kopaonik i to je obično kad je tamo njena porodica te ode na nekoliko dana kako bi uživala s njima, ali sama gotovo nikada nije bila. Ovog puta iskoristila je slobodno vreme od sastanaka i obaveza koje ima da s dečkom uživa u čarima koje pruža planina. Kako je poznato da je Ceca tamo pre nekoliko godina kupila stan, oni upravo u njemu uživaju daleko od znatiželjnih pogleda. S njima je Bogdanova ćerkica Iskra, koja je oduševljena pevačicom i koju je zavolela na prvi pogled i druženje. Ceca provodi dosta vremena s Iskrom, a kako obe nisu ljubitelji skijanja, uživaju u šetnjama, poslasticama, ali pravljenju Sneška Belića. Iako to dugo nije radila jer su joj deca odavno prerasla takve igrarije na snegu, pevačica je s Iskrom napravila Sneška Belića - kaže dobro obavešteni izvor i dodaje:

Foto: Instagram.com/cecaraznatovic

- S ozbirom na to da je Ceca zbog hladnoće na sebi imala punu opremu i naočare, niko je nije prepoznao, ali teško da bi mogli i da zamisle da ona valja grudve i pravi Sneška među tolikim brojem turista. U pauzama od igranja, Bogdan i Ceca će se videti sa prijateljima, a pevačica će svog dečka upoznati i sa svojim bliskim prijateljima s kojima se godinama druži kada poseti ovu planinu.

Autor: pink.rs

#Bogdan Srejović

#Svetlana Ceca Ražnatović