AKTUELNO

Da li liči na sebe?!

Od kako je kročila na imanje u Šimanovcima, Ivana Marinković ne prestaje da intrigira javnost, ali i svoje cimere u Beloj kući. Ona je svojim stasom, ali i izgledom na kojem joj mnogi zavide, uspela da zavede nekoliko zadrugara, međutim, još uvek, nije pronašla svoju sreću pored jednog od njih.

Foto: Privatna arhiva

U nastavku teksta vam donosimo fotografije zadrugarke dok je bila dete, a na vama je da zaključite, da li zadrugarka liči na sebe sada. Podsećamo, Ivana je sada plavuša, dok je kao dete imala izrazito tamnu kosu. Čak ni mladež koji sada krasi lice zadrugarke nije primetan, a primećuje se da je njen izgled drastično drugačiji u odnosu na detinjstvo.

Foto: Privatna arhiva

Podsećamo, njena majka istakla je da je Ivana kao dete imala teško detinjstvo, u šta ste i sami imali prilike da se uverite tokom nedelja za nama. Ivana je imala svoju ispovest gde je do tančina i do detalja prepričala kakav odnos je negovala sa porodicom.

Foto: Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

Na fotografiji koju imate prilike da vidite, naslućuje se i njena plava kosa koju je imala u najranijem detinjstvu, međutim, nešto kasnije, boja se promenila, te je potamnela. Upravo ovde, kao što je već spomenuto, može se videti razlika i neprepoznatljivost Marinkovićeve.

Ivana je od samog uaska, povezivana sa mnogim zadrugarima. Prvi odnos koji je započela, bio je vezan za sam početak rijalitija, a ticao se varnica koje su bile primetne između nje i Anđela Rankovića. Međutim, iako je zadrugarka priznala da joj se Ranković izuzetno dopao, gde je čak priznala i neku vrstu emocije, ovaj odnos nije potrajao. Ona je nešto kasnije uplovila i u odnos sa Stefanom Šebezom, za kog se spekulisalo da su bili prisni i pre samog ulaska, međutim, Šebez je napustio rijaliti, te je nastavak priče sa njim izostao. Nakon kratke romanse sa Šebezom, Ivana je jedna od retkih koja je zagolicala maštu Vladimira Tomovića, međutim, kako se zadrugari nisu slagali po pitanju određenih dešavanja, Ivana je odlučila da je ipak bolje da ostane sama.

Foto: Privatna arhiva

Pratite i dalje zanimljiva dešavanja iz Bele kuće uživo u uključenjima na televiziji Pink, na KlikTV-u, kao i na Zadruga kanalima na Vašim kablovskim mrežama, a sve što ste propustili možete pronaći na portralu Pink.rs, kao i na zvaničnom Jutjub kanalu Zadruge.

Autor: D.B.

#Zadruga