AKTUELNO

Pukla veza?

U toku je emisija "Pitanja gledalaca", voditelj Milan Milošević je pročitao pitanje za Rialdu Karahasanović i Jovanu Tomić Matoru.

Da li ste ipak vas dve najveća ljubav u Zaduzi? Sinoć se čulo šta ti je Matora šaputala - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona i ja smo pričali posle žurke o našoj svađi i o tome šta se desilo da rešimo naš odnos. Nismo se ljubile - rekla je Rialda.
Ja sam njoj rekla da je ona meni neko ko mi je bitan, ja nikada ne odustajem od onoga što želim - rekla je Matora,
Mene je zanimalo šta je Matora muljala o Rialdi, i Jovana mi je rekla da bi one bile zajedno da nisu ovde - prokomentarisao je Đedović,

Foto: TV Pink Printscreen

To nije tajna, ja sam rekla da bih muvala Rialdu ali ona je ušla u vezu sa Kenanom, ali ona i ja smo definisali taj odnos od starta kada se njoj svideo Kenan - rekla je Matora.
Pričale smo o celoj situaciji, Matora je meni od starta bila rekla da joj se sviđam, ali smo rešili da od toga nema ništa, jer je kod mene kristalna situacija. Ona je sama batalila celu priču kada je ušla Sanja. Ja sam njoj od starta rekla da nisam u toj priči vezano za nju, i to je to. Mene to ne zanima - rekla je Rialda.
Bilo je tu i maženja, i grljenja, one su imali takav odnos. Svi smo čuli da je Rialda imala nešto sa ženom, i da voli i žene i muškarce. Možda njih dve ne bi bile u vezi ali bi bilo nešto se*sualno - rekla je Marija.
Ja bih sa njom bila samo u vezi, ona je savršena - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Slažeš se Milanom da ona nema osećanja prema njoj - upitala je Sandra.
Ja se ne sećam da sam rekla nešto kao da bih bila sa njom. Ja sam joj samo rekla da nikad ne odustajem - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nemam problem, ja da hoću da budem sa Matorom, bila bih - rekla je Rialda.
Napokon se otkirlo da je Matora zaljubljena u Rialdu, ali ona neće sebe da pokaže u tom svetlu - rekla je Sanja.
Meni je Sanja od ulaza najviše zamerala druženje sa Rialdom, meni nije jasno što je to. Meni se Rialda sviđala, a i da mi se sviđa nikad ne bih bila sa njom, jer ne želim da izgubim prijateljstvo sa njom.

Foto: TV Pink Printscreen

Iznenađen sam, meni je bilo čudno što su njih dve otišle u hotel da razgovaraju. Ja sam nju čekao ali sam zaspao pa ni ne znam kada se vratila - rekao je Kenan.
Ti si meni fascinantan, ja sam došla da probudim Kenana, i onda sam otišla da pričam sa Matorom, a ti mi nisi jasan, ona je 1000 puta ležala u našem krevetu, mazila, zezala se sa nama - rekla je Rialda.
Jedini način da se ovo smiri, je da se njih dve ne druže više - rekao je Kenan,

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: N.B.

#Zadruga