AKTUELNO

Ne može ni da se izgovori.

Poznata pevačica narodne muzike Izvorinka Milošević već godinama uveseljava javnost vlaškim pesmama. U jednoj emsiji Izvorinka je otkrila detalje iz svog života.

Foto: Instagram.com/ _izvorinka_milosevic_izi

Ono što već izvesno vreme privlači pažnju mnogih jeste Izvorinkino pravo ime.

Mene više niko ne zove pravim imenom. Naša familija je još od Drugog svetskog rata bila potpisana kao Milošević, tako da sam ja kroz školu uzela ime Izvorinka Milošević, moje pravo niko ne bi ni mogao da izgovori kako treba - Funtinjora Funta Luga – kaže pevačica.

U javnost je nedavno dospelo da se Izvorinkin sin David odlučio na veliki korak, a to je da živi sa svojom dugogodišnjom devojkom.

Nisam nikako usamljena, sve je to normalno, šetam, nikako mi nije dosadno, dosada je stanje uma – kaže pevačica i dodaje da snajku obožava.

Foto: Instagram.com/ _izvorinka_milosevic_izi

Ako je moj sin voli, ja je volim još više – kaže kroz osmeh.

Društvo joj pravi njena prijateljica i koleginica Goca Stojićević, sa kojom je, kako kaže bila životne bitke.

Foto: Instagram.com/ _izvorinka_milosevic_izi

Uhvatimo se i šetamo, ne pevamo sad zbog ove situacije – kaže Izvorinka.

Popularna pevačica u mladosti je važila za pravu zavodnicu, ali kako kaže ta titula joj više ne laska. Ona je sada potpuno ispunjena, tako da joj to više nije ni važno.

Nema magije, to je praznoverje, zavođenje je stvar ličnosti, a ne magije. Pravog čoveka neće sprečiti da mi priđe, a posle mog muža nijedan pravi se nije pojavio – kaže Izvorinka.

U ovom periodu obožava da kuva, a po dobrom izgledu i te kako se vidi da vodi računa o svom zdravlju i vitalnosti.

Autor: M.M.

#Izvorinka Milošević