AKTUELNO

Ovo mnogi nisu znali.

Legendarna Marija iz filmskog serijala "Žikina dinastija", glumica Rialda Kadrić, preminula je juče u 57. godini, u Atini, gde je godinama živela.

Foto: TV Pink Printscreen

Rialda nije bila školovana glumica, ali njena harizma i šarm plenili su sve koji su je posmatrali na velikom platnu. Iako je započela studije književnosti u Beogradu, u Londonu, gde je živela preko 30 godina, opredelila se za psihologiju te postala licencirani psihoterapeut.

Moja uloga je da stupim u kontakt sa klijentom u dijalog, istovremeno prateći dinamiku terapijskog odnosa i kako se nesvesni fenomeni manifestuju u tom kontekstu. Cenim da preduzimanje prvog koraka može biti zbunjujuće. Zbog toga smatram važnim naglasiti da je najmanje što možete očekivati pristup bez osude, stroga poverljivost i mogućnost razgovora u sigurnom okruženju. Terapijske usluge koje nudim prilagođene su potrebama. Radim tempom i ritmom koji odgovaraju klijentovim određenim okolnostima i sposobnosti da obradi preduzeti posao - govorila je Rialda svojevremeno o svom zanimanju.

Foto: Printscreen YouTube/ExYu Show

Autor: R.L.

#Rialda Kadrić