AKTUELNO

Veoma je tužna zbog ovog gubitka.

Rialda Kadrić, čuvena Marija iz kultnog filma "Žikina dinastija", iznenada je preminula u 57. godini u Atini, gde je živela. Ona se poslednjih godina nije pojavljivala u javnosti, a njena smrt pogodila je mnoge.

Foto: Printscreen YouTube/ ExYu Show

Vesna Čipčić je u serijalu "Žikina dinastija" tumačila čuveni frau Elzu, a za Pink.rs se prisetila saradnje sa Rialdom i progovorila o tome kako će se i da li snimati sada nastavak Žikine dinastije, koji je bio planiran, a u kom su obe trebale da se pojave.

Nismo bile bliske, ali smo divno sarađivale tokom višegodišnjeg rada na serijalu. Mnogo mi je žao, mislim da je bila u punoj snazi i da je sad trebalo i mogla da uradi puno toga što je zamislila i naumila. Ali eto, to da se desi tako u njenoj 57. godini, mnogo je prerano i mnogo sam tužna - rekla nam je Vesna, pa se osvrnula na nastavak koji je trebalo da se snima:
Moraće verovatno da se malo prepravi, scenaristički, jer koliko znam, Rialda je trebalo u ovom filmu da se pojavi. Ne znam šta više da vam kažem, osim mir njenoj duši.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: N.V.