AKTUELNO

Najtužniji godađaj u njenom životu...

Vest o smrti poznate glumice Rialde Kadrić, koja se proslavila ulogom Marije u čuvenoj "Žikinoj dinastiji", rastužila je domaću javnost. Rialda je preminula sinoć, iznenada u 57. godini u Atini, gde je živela poslednjih godina, a vest o njenoj smrti za medije je potvrdio njen prijatelj.

Foto: TV Pink Printscreen

Iako je tokom života ostvarila brojne profesionalne uspehe na koje je bila ponosna, život joj je ipak obeležila velika porodična tragedija od koje nikada nije uspela da se oporavi. Najteže joj je pala smrt njene majke, te 1991. godine.

Bila sam u Londonu na usavršavanju jezika. Tog 16. januara 1991. godine, kada je počeo rat u Zalivu, moja majka je iznenada preminula na ulici u Beogradu. Sedela sam u stanu u Londonu, gledala vesti, slušala o početku rata, kada me je zatekla ta vest. Aerodrom je bio zatvoren i nisam imala načina da se vratim kući. Jako sam bila vezana za svoju majku, a pošto nje više nije bilo, a rat i u bivšoj Jugoslaviji širio se celom zemljom, rešila sam da se vratim u London i tamo počnem neki novi život - ispričala je Rialda svojevremeno za medije.

Foto: Printscreen YouTube/Van Alexio

Autor: D.T.

#Rialda Kadrić

#glumica