AKTUELNO

Nije ispoštovala ovo pravilo!

Poznata mlada pevačica Marija Mikić osvojila je javnost kako svojim glasom, tako i harizmom i duhovitošću. Međutim, iako je publika voli, njene komšije baš i nisu veliki fanovi pevačice.

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

Naime, ona je napravila pravu pometnju kada je sa svojim prijateljima pevala, dok su oni svirali, a sve to u stanu. Glasna muzika je zasmetala komšijama, pa su morali da reaguju i prijave je, a organi reda su odmah došli da intervenišu. No, kako smo saznali od pevačice, sve se dobro završilo.

Foto: Instagram.com/wwwmarijamikiccom

Znate i sami kako je, nema nastupa, a nama umetnicima je potrebno da negde izbacimo tu energiju i da pevamo koliko nas glas nosi (smeh). Moji prijatelji i ja smo odlučili da malo zapevamo, bili smo glasniji i komšijama je to zasmetalo. Prijavili su nas, kada nam je policija zakucala na vrata, nismo znali šta nas je snašlo, opomenuli su nas i mi smo ih odmah poslušali. Sve se na kraju dobro završilo. Iskreno, nadamo se da će nam uskoro dozvoliti da počnemo da nastupamo, pa smo zato i organizovali probu (smeh). Mi smo optimistični - rekla je Marija za naš portal.

Video: Instagram.com/wwwmarijamikiccom

Autor: N.V.

#Marija Mikić