AKTUELNO

Vožnja pod dejstvom alkohola im se obila o glavu!

U noći između nedelje i ponedeljka Aca Lukas vozio je pod dejstvom alkohola, zbog čega su ga pripadnici saobraćajne policije, kada su mu izmerili 0,95 promila alkohola u krvi, priveli na trežnjenje.

Iako se oko Lukasovog slučaja digla velika prašina u javnosti, on nije jedini s naše javne scene koji je imao problem s neprimerenom vožnjom pod dejstvom alkohola - prethodnih godina česti su bili primeri sličnih incidenata, a još uvek se prepričava onaj iz 2010., u kom je glavna akterka Ana Nikolić. Ona je tada vozila kola sa 2,03 promila alkohola u krvi, a nakon što su je zaustavili usledilo je vređanje policajaca, a zatim i privođenje.

Foto: Instagram.com/ananikolicofficial

Iste godine zgrešila je i Romana Panić, koja je uhvaćena sa 1,8 promila akohola u krvi i takođe je, poput svoje koleginice, završila na trežnjenju.

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

Nekadašnja kraljica splavova Danijela Vranić jurcala je gradom 2011. godine, i to sa 1,84 promila. Ona nije htela da zaustavil automobil, kojim je potom jurila zatvorenim ulicama i umalo pregazila nekoliko slučajnih prolaznika. Potom je izašla iz kola i vikala na policajce.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada je reč o promilima, rekord drži Dunja Ilić, koja je svojim "audijem" udarila u parkirano vozilo i odvalila mu točak. Policajci su odmah došli na lice mesta i otkrili da pevačica ima 2,20 promila alkohola u krvi, zbog čega je odmah privedena.

Foto: Instagram.com/dunya_191991

Najdeblji kraj izvukao je Darko Lazić, koji je zbog vožnje u alkoholisanom stanju umalo izgubio život. Folker je svojim automobilom upravljao sa 1,39 promila alkohola u krvi, iako nema vozačku dozvolu od 2013. godine. Usledila je saobraćajna nezgoda od koje se mesecima kasnije oporavljao.

Foto: TV Pink Printscreen/Pink.rs

Autor: D.T.

#Aca Lukas

#Ana Nikolić

#Danijela Vranić

#Darko Lazić

#Dunja Ilić