AKTUELNO

Jedna se izdvojila!

Naredni sagovornik voditelja Darka Tanasijevića bio je pevač Mišel Gvozdenović, koji je poslednjih nekoliko dana fokus mnogih zadrugarki u Beloj kući.

Foto: TV Pink Printscreen

Zamislite, to je tako, a ja ništa ne radim. Ja i dalje kažem, ne verujem u te rijaliti veze. Da me Rialda čuje... Verujem da imaju stabilnu vezu, čvrstu podlogu, ali ja nisam za to da uđem u vezu. Imam cilj u glavi. Ne bih da ulazim u vezu, da dolazi do rasprava, da izlazim iz kolovoza tog. Gledam život u dve stavke, privatno i poslovno. Ovo smatram poslovnim, a ljubav treba da bude privatna. Za sada te ljubavi nema. Iskreno ti kažem, ljubavi za sada nema. To je za mene velika reč, nešto što se gradi danima, mesecima - rekao je Mišel.
Brojne zadrugarke se vrzmaju oko tebe, a ti ništa ne radiš i zadrugari su počeli da pričaju o tvojoj s*ksualnoj orijentaciji, a o tome se priča i u pabu- dodao je Darko.
Ja sam strejt, volim samo devojke. To za pab prvi put čujem, prvo što ću da uradim je da popričam sa Kristijanom i Čorbom. Ne znam odakle ta tema. Ja smatram da ne treba da se ima ljubav u rijalitiju. Vezi stabilnoj nije mesto i vreme ovde, nego spolja, ako se malo bolje upoznate - odgovorio je pevač.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako posmatraš situaciju Maje i Čorbe? - pitao je Darko.
Čorba je blesav i lud na svoj način, zavodnik je, voli da se igra sa devojčicama, Paula, Tara, Maja... Kristijan i ja smo mu govorili da ne treba da radi to. Hajde da krenem od Čorbe, pošto mi je drug. Rekao sam mu da ne treba da ulazi u kombinaciju sa Majom. Maja je bila u nekoj vezi sa Janjušem, bila je sa muškarcem koji je imao porodicu kod kuće, ćerkicu. Maja je napravila tu grešku, ali ja tu najviše krivim Janjuša. Porodica ga je ostavila zbog jedne velike greške. Porodica je nešto najsvetije, tu se ne pravi greška. Kad se jednom napravi, tu je kraj zauvek. Raspala se ta porodica, Janjuš je glavni kriva, a Maja je saučesnik. Sad se vraćamo na Čorbu. Čorba je znao da je ona u toj turbulentnoj vezi, video je kroz šta je Janjuš prolazio ovde, ja sam Maju opiminjao ovde više puta. Maja me je na neki način poslušala da se malo skloni od Janjuša, ali imam osećaj da je iskoristila priliku da brzo preboli Janjuša, pa je ušla u kombinaciju sa Čorbom. Čorba nije trebalo to sebi da dozvoli, ipak je Janjuš jedan od boljih zadrugara sa nama iz paba. Posle su se dešavali ti odnosi posle dva, tri dana, to je meni bilo čudno iskreno. Da sve onako puca. Moram priznati, biću bezobrazan, Čorba je razmišljao donjom, a ne gornjom glavom - govorio je Mišel, pa nastavio:
Ružno je kada Čorba priča o mirišljavom i smrdljivom mesu, narod može da ga osudi, ali on je takav sa tim slengovima, hoće da nasmeje. Ja ga razumem da se šali, ali tako vređa sve te devojke sa kojima je bio i sa kojima će biti. Treba da povede računa kada su te neslane šale u pitanju. Ja verujem da nikog nije hteo da uvredi, ali prosto to je jače od njega. On mora da bude drugačiji, hoće da nasmeje nekoga, a ne razmišlja kakve su posledice. Isto taj s*ks sa Majom, to je bilo prerano i nije ni trebalo da dođe do toga, jer je Janjuš naš drug. Majka da gleda te odnose... Mene bi bilo sramota i da mi roditelji odu u goste, pa se vrate i zateknu mene da imam odnose. To bi mi bio blam - istakao je pevač.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li si primetio da Čorbu jednu priču prodaje Kristijanu što se tiče odnosa sa Majom, a drugu verziju njoj? Da li je to neki njegov vid manipulacije da se osveti Janjušu? - pitao je Darko.
Iskreno mislim da ne, rekoh malopre da je više razmišljao donjom glavom, a ne gornjom. Mislim da se malo pogubio u celoj priči i odnosu, da je trebalo da razmisli, tri puta da meri, jednom da seče. Mislim da nije hteo da povredi Janjuša, nego je video šansu koju nije hteo da odbije. Ja sam ga zezao da će postati Čorba uštipak. I ja sam imao avanture, veze na jednu noć, nisam ni ja Sveti Mišel, ali nikad nisam davao devojkama lažne nade. Moje poslednje dve, tri veze su zaista bile duge. Već sam u nekim godinama, dosta mi je jurcanja, devojaka na jednu noć. Već 11 godina živim brzi kafanski život, priželjkujem da se pojavi devojka koja će ispuniti moj san da postanem roditelj - govorio je Mišel.

Foto: TV Pink Printscreen

Milicu ne doživljavam na taj način, ona je devojka bivša-sadašnja od mog druga Bore. Bora ima crv sumnje, ali ja nikada sa Milicom Kemez neću biti. Bora i ja nismo prijatelji, ali smo drugari i kolege - rekao je Mišel.
Koja ti je Dragana draža? - pitao je Darko.
Drage su mi obe, samo ime kaže. Draganu plavušu sam upoznao ovde, imam lepo mišljenje o njoj, ali nje sviđa mi se što ima sličnu žicu kao Milica Kemez, pokušavaju da me uvuku u njihov konflikt. Draganu Burmazović bih mogao da izdvojim od svih devojaka ovde, kulturna je, nežna, samo mi se ne sviđa što je tiha. Jako je kulturna i fina, devojka je za primer. Ali opet nisam je toliko upoznao. Ona je primer devojke za 21. vek - odgovorio je pevač.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.