AKTUELNO

Pevačica je sa suprugom i njihova dva sina odmarala u drvenoj kućici kao iz bajke, oko koje su samo šuma i sneg.

Pevačica Seka Aleksić odlučila je da se odmori na planini, ali daleko od gužve i halabuke popularnih odmarališta. Ona je na jednom od vrhova Zlatibora iznajmila drvenu kućicu u kojoj je uživala sa porodicom. Meštani kažu da ih viđaju samo kada kvadrom ili motornim sankama prođu obližnjim zavejanim putevima ili šumom, dok se do centra ove planine skoro i ne spuštaju.

- Drvena kućica sa kaminom i uređena u starinskom stilu, sa ćilimima i drvenim nameštajem izgleda kao iz bajke i potpuno je izolovana. Okolo nje su samo šuma i snežni nanosi. To očigledno odgovara Seki i njenoj porodici jer joj je kao javnoj ličnosti sigurno dosadilo da je zaustavljaju na svakom koraku. Seka ima pun pansion, koji podrazumeva hranu okolnih meštana koja je prirodna i zdrava - kaže izvor upućen u sve detalje Sekinog tajnog zimovanja.

Foto: Instagram.com

Iako je aktivna na društvenim mrežama kada su fotografije ovog idiličnog mesta u pitanju, meštani kažu da i najsposobniji paparaci teško da bi saznali tačnu lokaciju.

- Niko ne bi pomislio da bi jedna zvezda tog kalibra otišla toliko daleko i na tako izolovano mesto. Zato se i vidi da je rasterećena i da u potpunosti uživa sa porodicom. Viđamo je kako sa mališanima pravi Sneška Belića i vozi ih na sankama, ali i u samostalnim aktivnostima poput vožnje motornih sanki po obližnjoj šumi i obroncima planine. Potpuno je prirodna, čujemo njen smeh nadaleko kada prolazimo pored mesta gde sa zaigra sa mališanima. Deluje da ona više uživa u sankanju od sinova - kroz osmeh otkriva ovaj meštanin Zlatibora.

Prema njegovim rečima, kućica u kojoj je Seka sa porodicom smeštena ima potpun ugođaj, saunu, đakuzi.

- Ta kućica jeste u retro stilu, ali ima sve pogodnosti luksuza - od saune preko raznih stolica na ljuljanje, đakuzi i kamin.

Foto: Instagram.com

Seka ne krije da voli prirodu i izolovanost, zbog čega je i svoj dom u kojem živi sagradila u Staroj Pazovi, daleko od gradske vreve.

Šampanjac i kavijar

Da puni baterije za nove radne pobede i uživa u svakom trenutku sa suprugom tvrde oni koji često u večernjim satima prođu pored Sekinog bungalova.

- Seka zbog mališana uveče ne izlazi, naročito kada padne mrak, ali se svetlo u njihovoj kući dugo vidi. Osoblje koje ih služi i donosi sve što požele često im je na usluzi. Za Seku su svakako namenjeni najbolji šampanjci i kavijar, kada uveče sa Veljkom jede uz pucketanje vatre iz kamina.

Foto: Instagram.com

Voleli bi da ona kupi vikendicu

Iako u tom delu planine živi tek nekolicina meštana u kućama na kilometarskom razmaku, oni kažu da bi voleli da im Seka bude komšinica.

- Ovde je lepo i tokom leta, a Seki, ako se dopalo, kako mnogi pričaju da jeste zbog vazduha i mira, mogla bi da kupi vikendicu. Ima ovde dosta placeva na prodaju i niko je ne bi uznemiravao - kažu u ovom zaseoku.

Foto: Instagram.com

Autor: M.K.

#Seka Aleksić