AKTUELNO

Pandemija im ništa ne može!

Kako je 2020. godina stopirala razne planove, tako je stopirala i putovanja. Međutim, to nije sprečilo neke poznate ličnosti da ipak bez straha od koronavirusa hladne dane u prestonici zamene vrelim luksuznim destinacijama.

Od Maldiva i Dubaija pa do Amerike! Bilo je tu raznih destinacija, a ovo su neka od najluksuznijih mesta koje su poznati obilaze ove zime.

Pevačica Dara Bubamara često obilazi skupe destinacije sa svojim novim dečkom, a ovog puta se na svom Instagramu pohvalila kako uživa u luksuzu i ljubavi svog 20 godina mlađeg Tonija. Ona koristi svaki trenutak da zabeleži momente provedene sa njim u Dubaiju.

Iz popularnog Dubaija nedavno se vratila jedna od najuspešnijih voditeljki televizije Pink, Sanja Marinković. Poznato je da lepa voditeljka svake godine poseti ovu luksuznu destinaciju, kako bi napunila baterije i spremila se za nove poslovne pobede.

Naš fudbalski reprezentativac i igrač francuskog „Remsa“ Predrag Rajković sa suprugom i sinovima takođe je nedavno uživao u čarima sunčanog Dubaija. U toplije krajeve su se ove zime zaputili, kako kaže njegova supruga Ana, zbog sinova Tadije i Relje.

Foto: Instagram.com/rajkovicpredrag

A nakon drame koju je naša najuspešnija blogerka Zorana Jovanović Zoranah nedavno diživela na aerodromu usled skidanja sa leta za Majami, ipak je uspela da reši problem poternice i odleti. Čime se odmah, u svom stilu, i pohvalila na svom Instagramu.

Maldivi su svakako neizbežna lokacija naših poznatih. Te je tako pevačica Marina Visković uveliko hladne dane i gužvu zamenila mirnim plažama, vrelim peskom i koktelima. Zgodna pevačica žari i pali Maldivima, što njeni pratioci svakodnevno mogu da isprate na njemom Instagramu.

Kapiten Crvene zvezde Milan Borjan je iskoristio pauzu u domaćem prvenstvu da sa suprugom Snežanom Borjan takođe ode na Maldive. Na ovoj egzotičnoj destinaciji su dočekali Novu godinu, gde su se uglavnom, kako kažu, mazili i pravili drugo dete.

Autor: M.M.

#Dara Bubamara

#Marina Visković

#Milan Borjan

#Predrag Rajković

#Sanja Marinković

#Zorana Jovanović Zorannah