AKTUELNO

Šok!

Pop pevačica Ana Nikolić danas je gostovala u emisiji "Premijera - Vikend specijal", te je tom prilikom pričala o mnogim temama koje interesuju sve gledaoce.

Ana je otkrila da uskoro želi da upiše medicinski fakultet u Beogradu.

Foto: TV Pink Printscreen

Radno sam, fenomenalno, nikad ne bi rekao da sam doktorka i da to želim da budem, stvarno sam htela to da budem. Moja bivša svekrva mi je poslala koji su predmeti, kako se popunjavaju uplatnice, ona me je ozbiljno shvatila, želim da upišem medicinu, ne privatne fakultete. Ja sam za vakcinu i sutra idem da se vakcinišem u domu zdravlja, moja mama se već vakcinisala. Ja sam preležala koronu, a toliko sam se pazila, ruke više nemam, a ja sam to više vežbala za moj fakultet. U početku sam bila uplašena, imala sam prvi i jedan jedini nastup, ali zbog situacije smatrala sam da nije trenutak, sve sam otkazala, nije pristojno da dok ljudi umiru da se peva i radi. Plašila sam se za ljude oko sebe, mislim na svoju majku, brata, snaju. Nisam vidovita, ali možda bolje da upišem astrologiju, nisam znala da će biti najteža godina, ja album izdajem kad je gotov i kad sam zadovoljna. Turneju nisam radila, nadam se da ću da je počnem konačno. Kao neki hobi, a fakultet će da mi bude primaran. I moje tetke su se smejale kad sam rekla da ću da upišem Medicinski fakultet, a moja tetka je u prvoj kovid zoni od početka - rekla je Ana i dodala:
Mene je ovo inspirisalo da se posvetim naukama koje sam želela kao devojčica od 17 godina, a moja mama koja mi je pričala da ću raditi sa bolesnim ljudima, a ja i sad radim sa bolesnim ljudima, tako da ću učiti psihijatriju i plastičnu hirurgiju.

Pevačica je progovorila o svojoj bivšoj svekrvi, sa kojom je u odličnim odnosima, ali i o ćerki Tari.

Moja bivša svekrva je meni stvarno slala šta mi treba za upis, ja sam joj rekla: "Sad će videti, sad ću za šest godina da završim tri godine. U stvari ja ću za šest godina dati bar jedan ispit", u stvari sam htela da kažem da ću da dam šest godina za tri godine. Ja i moja bivša svekrva smo u odličnim odnosima. Ja mislim da nema osobe sa kojom ja nisam u dobrim odnosima, nema konflikta, što bih bila u konfliktu sa bakom moje ćerke. Ta žena je prema meni okej, može da bude šest puta baka, da nije okej, nije mi ništa, ali ona je korektna žena, sarađujemo lepo. A imamo i zajednički interes tasmanijskog đavola Taru. Ona je svoja. U početku je mnogo ličila na tatu, sad je pomešano, karakterno je svoja, ne možeš joj ništa - rekla je Ana, a potom dodala koji naslovi u medijima je najviše nerviraju:

Foto: TV Pink Printscreen

O glupostima, da je Ana uvek u nekim skandalima, o Tarinom tati. Sve me je pogodilo, on nije moj bivši muž, on je Tarin tata, a ja tatu nemam, vređate me na više nivoa i ne dozvoljavam. On je najdivniji otac, to je neopisiva ljubav, znam koliko je hendikep kad nemaš oca, kad rano ostaneš bez njega, zbog toga pišem postove i pretim.

Nikolićeva je istakla i da je otvorena za novu ljubav.

Daj Bože, volela bih da se zaljubim, to je nešto najlepše na svetu, nisam prestala da verujem u ljubav, ali nisu mi muškarci bitni u ovom periodu.

Ana je prvi put progovorila i o svom bivšem suprugu Stefanu Đuriću Rasti koji je u pritvoru.

Sve što kažem upotrebi se protiv mene. Svoj posao rade advokati, a i državni organi. Ja sam uvek uz njega bila i javno - istakla je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: R.L.

#Ana Nikolić

#Premijera-Vikend specijal