AKTUELNO

Nedelja na izmaku bila je jedna od najturbulentnijih u poslednje vreme, a rekapitulacija svih dešavanja s naše javne scene, koja ovih dana potresaju domaću javnost, čeka vas već sutra u novom izdanju emisije "Premijera - Vikend specijal"!

Čitav region digao se na noge kada je mlada glumica Milena Radulović optužila svog učitelja glume Miroslava Miku Aleksića za seksualno zlostavljanje. Njena ispovest duboko je potresla čitavo javno mnjenje, kao i njene kolege, koji joj poslednjih dana u medijima i na društvenim mrežama pružaju podršku, a Milena je svojim gestom ohrabrila i svoju koleginicu Ivu Ilinčić, koja je takođe Aleksića prijavila za seksualno uznemiravanje.

Foto: Printscreen YouTube/Dani Danila Lazovića, Printscreen YouTube/StudioB

Njih dve, kao i preostalih četiri glumica, saslušano je prethodnih dana u Palati pravde, dok se osumnjičeni Aleksić nalazi iza rešetaka, obzirom da mu je određen pritvor u trajanju od 30 dana. U međuvremenu, nadležnim organima javljaju se novi svedoci s pričama iz takozvane "škole strave", a najnovije informacije o aktuelnom slučaju, o kojem bruji Srbija, donosi ekipa "Premijere".

Šta su sve mlade glumice rekle nadležnim organima, dokle je postupak stigao, na koji način se brani osumnjičeni Aleksić, ali i kakva iskustva drugi glumci imaju iz njegove škole glume - saznaćete u sutrašnjem izdanju "Premijera - Vikend specijala", koji vam donosi najnovije, do sada nepoznate detalje.

Foto: Pink.rs/S. Kuvekalović

Ovo nije sve - novinar "Premijere" Nemanja Vujičić u ekskluzivnom razgovoru s popularnom pevačicom Milicom Pavlović saznao je do sada nepoznate detalje iz njenog privatnog života. Milica je otvorila dušu pred kamerama TV Pink i priznala sve ono o čemu je godinama ćutala - šokantna ispovest o njenom teškom životu čeka vas sutra, već od 13:30h na Pinku.

Foto: TV Pink Printscreen

Glumica Anja Mit rešila je da promeni modni stil svojih kolega Dušana Kaličanina i Zorana Pajića, te ih je pred premijernim kamerama povela u uzbudljivu šoping avanturu posle koje više ništa neće biti isto!

Foto: TV Pink Printscreen

Gledaoce očekuje i uživo uključenje s popularnim glumcem Ivanom Bosiljčićem, koji će u "Premijera - Vikend specijalu" govoriti o svojim poslovnim i privatnim planovima, ali i svim aktuelnim temama, a takođe, imaćete priliku da zavirite i iza kulisa snimanja popularnog sitkoma "Nek ide život", koji je oborio rekorde gledanosti i oduševio gledaoce TV Pink!

Kako se uklopila ova mala glumačka porodica, koja svakim radnim danom od 22h zasmejava čitavu Srbiju otkriće Ljiljana Stjepanović i Anđelka Prpić.

Foto: Promo

Ovo nije sve - one najšokatnije i najpikantnije priče čuvamo za sutra! Skandali, potresna priznanja, iskrene ispovesti i događaji o kojima bruji domaća javnost - sutra, u novom izdanju emisije "Premijera - Vikend specijal" u 13:30h na TV Pink!

Foto: RTV Pink/Jelena Simonović

...jer ovo se ne propušta!

Autor: D.T.

#Bojana Lzić

#Nemanja Vujičić

#Premijera Vikend Specijal

#Tijana Prica