AKTUELNO

Kratko i jasno!

Vest da je učitelj glume i reditelj Miroslav Mika Aleksić optužen za s*ksualno zlostavljanje mladih glumica, polaznica njegove škole, odjeknula je kao "bomba" u Srbiji.

Mnoge kolege i koleginice podržale su Milenu Radulović i Ivu Ilinčić koje su skupile hrabrost da prvi put izađu u javnost i progovore o svojim traumatičnim iskustvima sa Aleksićem.

Foto: Printscreen YouTube/Dani Danila Lazovića, Printscreen YouTube/StudioB

Povodom ovih neprijatnih događanja oglasila se i glumica Svetlana Bojković.

- Podržavam ove devojke, i ako se dokaže da je sve to istina, prestupnik mora da bude strogo kažnjen - bila je kratka glumica.

Foto: TV Pink Printscreen

Milena je inače u svojoj ispovesti navela da je "okidač" da prijavi Aleksića bila je jedna maloletna devojka, koju ranije nije poznavala.

- Mi smo to doživljavali kao izlaske. U toj grupi smo bili svi toliko ogoljeni, svaki put je neko 'išao na umivanje', faktički smo manje-više svi bili iskreni. Nije bilo foliraže, kao u školi. Niko se nije pravio, nije bilo glume, osećao si se opušteno. Svi moji prijatelji do dan-danas su iz te škole, i to je ono što niko nikada neće upropastiti... Ovih dana sam najveću podršku osetila upravo od drugara i kolega iz grupe, iako se javno manje izjašnjavaju nego druge kolege. Svima sam zahvalna za podršku, celoj zemlji sam zahvalna - rekla je ona.

Autor: M.K.

#Svetlana Bojković