AKTUELNO

Hteo sam da ti kažem da sam iz dana u dan oduševljen tobom, tvojim glasom, tvojom spretnošću, rekao je Sergej Ćetković.

Led u večerašnjoj emisiji probila je talentovana Tatjana Savatić. Ona je ovog puta otpevala baladu "Kaži zašto me ostavi" koju u originalu izvodi Ana Sofrenović. Tatjana je i ovog puta izmamila osmehe na licima žirija i sa svih pet glasova prošla direktno dalje.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Gledaj scenu koju imam u glavi: na jednom kredencu stoji mali kavez, a u kavezu još manji kanarinac žute boje, a oko njega mačka igra. Hteo sam da ti kažem da sam iz dana u dan oduševljen tobom, tvojim glasom, tvojom spretnošću, i tom odraslom osobom koja živi u tako malom telu! Fenomenalno! Bravo - rekao je Sergej Ćetković.

Foto: TvPink Printscreen

- Kad je skinula suknju koju je imala i ostala u ovoj žutoj kao neko sunce da je granulo! I tako ona peva, stvarno svaki put to je jedna umetnica na sceni, od pokreta, izraza lica, od interpretacije, od miksa, šta si ti sve nama ovde izvela. Goca i ja se gledamo kako imaš taj vibrato. Bravo, bravo, umetnice naša - oduševljenje Tatjaninim nastupom nije krila ni Jelena Tomašević.

Foto: TvPink Printscreen

Ono što se meni dopada kod tebe, ti si prava mala dama na sceni, to je divan kvalitet. To je jedno, a drugo, dopada mi se to što si ti jedan od takmičara prosečnih, skoro neprimetnog si se pretvorila u favorita i zato mogu da kažem da smo mi kao žiri uradili dobar posao ispravnim savetima. U tebi se probudilo ovo neko čudo - rekla je Goca Tržan.

Foto: TvPink Printscreen

Autor: J. Vučić

#Pinkove zvezdice

#Takmičenje

#Tatjana Savatić

#emisija

'