AKTUELNO

I ovog petka najmlađi takmičari su se pripremili da ostave sve bez daha.

Večeras će omiljeni mališani iz "Pinkovih zvezdica" probuditi najsnažnije emocije kod članova žirija i publike kraj malih ekrana.

Preslatka Tatjana Savatić je za ovu emisiju izabrala pesmu "Kaži zašto me ostavi" Ane Sofrenović i svojim pevanjem izazvala more emocija.

Foto: TvPink Printscreen

Gledaj scenu koju imam u glavi: na jednom kredencu stoji mali kavez, a u kavezu još manji kanarinac žute boje - rekao je Sergej, želeći da iskaže svoje oduševljenje Tatjaninom izvedbom.

Foto: Printscreen Youtube

Dok su neki mališani birali balade i pesme koje nose važne poruke, drugi će svojim energičnim nastupima još jednom dokazati da sa scene "Pinkovih zvezdica" mogu pravo na neku od najvećih svetskih scena.

Foto: TvPink Printscreen

Lenka Stojčević će otpevati veoma zahtevnu pesmu sjajne Kristine Agilere, "Ain't No Other Man", a Sergej Ćetković je ponovo bio impresioniran njenim glasovnim sposobnostima.

Foto: Printscreen Youtube

Sergej Pajić će u svom stilu razmrdati sve u studiju pesmom "Tako ti je mala moja kad ljubi Bosanac", grupe "Bijelo dugme".

Foto: Printscreen Youtube

- Bravo bre! Tako se to radi, to je šou! Publika je bila na nogama, bili su srećni, uzbuđeni. Bilo im je lepo da te slušaju i gledaju - rekla je Goca Tržan.

Foto: Printscreen Youtube

Ne propustite još jednu odličnu emisiju najgledanijeg dečijeg muzičkog takmičenja na ovim prostorima, "Pinkove zvezdice", večeras od 21:30h, samo na Televiziji Pink!

Pink.rs

#Pinkove zvezdice

#Takmičenje

#emisija

'