AKTUELNO

Ne oseća se dobro!

Drvo mudrosti pozvalo je i Frana Pujasa u Rajski vrt, kako bi čulo njegovu stranu priče o svađi sa Nenadom Aleksićem Ša i Tarom Simov.

Foto: TV Pink Printscreen

Posvađali smo se. Ja sam hteo nešto ujutru da popričam sa Tarom i Ša, ona je prenela neke informacije koje nisu tačnu, Ša me je izvređao. Ne zanima me da li je ljut, može se reći da sam ja sad ljut na njega. Ne želim da pričam o tome, to bi trebalo sa njima da rešim. Ako sam prijatelj, to treba da rešim u 4 oka. Sitnice, gluposti. Možda ću nekada da pričam sa njim, trenutno ne! Naljutio sam se na njih zbog nečega i to je to - rekao je Fran.
A sinoć? - pitalo je Drvo.
Ništa, Tara je došla krenula da me smara, ja sam joj rekao da on nije problem, da me pusti na miru, rekao sam šta mi je Ša rekao, ona je otišla kod njega, rekla da je on problem i onda se on naljutio. To uopšte nije bio razlog što sam se naljutio na njega, više puta mi je rekao da sam razmažen, a ja sam se i pre toga naljutio na njega. Ne znam koja je Tarina ulogu tu, niti me zanima. Bezveze je išla, napravila problem bezveze. Svesno je htela to, kao i inače.
Koji je razlog za to? - pitalo je Drvo.

Foto: TV Pink Printscreen

To morate nju da pitate. Postigla je šta je htela. Očigledno je ljubomorna na naš odnos. Nije trebalo nikome da dozvolim da mi se ovako približi - rekao je Fran.
Želim ti da budeš dobro - poručilo je Drvo.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.