AKTUELNO

Radosne vesti!

Kako saznaje magazin ''Story'', Jelena Bin Drai, nekadašnja mis Jugoslavije i jedna od najbogatijih Srpkinja, u blagoslovenom je stanju i čeka svoje četvrto dete! Ona i njen suprug Said Bin Drai imaju troje dece, a vest da je i četvrto na putu obradovala je sve, a nema sumnje da će i ovaj put izabrati simbolično ime za novorođenče, budući da sva njena deca imaju imena sa posebnim značenjem - po Kuranu, Asja je bila supruga faraona i prva žena koja je ušla u raj, Hilal znači Mlad mesec, a Hamdan milostiv.

Foto: Instagram.com/jelenabindrai

Podsetimo, Jelena je 2003. godine upoznala arapskog biznismena Saida Bin Drai čije se bogatstvo procenjuje na dve milijarde dolara. 2008. godine su se venčali u Dubaiju, a svadbi je prisustvovalo oko 300 zvanica. Jelena i Said su 2010. godine dobili ćerku Asju, 2011. godine sina Hilala i 2013. godine sina Hamdana.

Kaže da joj je odgajanje dece izuzetno olakšala kućna pomoćnica i da otkad ima nju uspela je da povrati normalan ritam života i uživa u svakodnevnim aktivnostima dok su deca u školi.

Proglašena je za Mis Jugoslavije, Mis fotogeničnosti i Mis interneta 1998. godine. Ušla je u istoriju jer je osvojila tri od pet titula na jednom izboru. Iste godine je na svetskom takmičenju ostala bez plasmana.

Foto: Instagram.com/jelenabindrai

Vlasnica je velikog lanca kozmetičkih i spa centara „Vanilla i Chocolate by Jelena“. Takođe se bavi modom i humanitarnim radom.

Foto: Instagram.com/jelenabindrai

Autor: M.M.

#Jelena bin Drai