AKTUELNO

Muzička zvezda ne može da dođe sebi, nakon svega što je isplivalo o Aleksiću.

U subotu uveče u domaćim medijima kao bomba je odjeknula vest da su učitelja glume Miroslava Miku Aleksića poznata glumica Milena Radulović i još pet maloletnica prijavile za silovanje u njegovoj školi.

Aleksić je uhapšen, a danas je saslušan, nakon čega mu je određen pritvor. Mnoge poznate ličnosti u međuvremenu su javno istupile i iznele svoja iskustva i stavove o sada već naširoko ozloglašenom učitelju glume, koji je optužen za brojna silovanja i zlostavljanja.

Foto: Tanjug, Pink.rs, PrintscreenYouTube

Tokom jučerašnjeg dana oglasila se Anastasija Ražnatović, koja je istakla da je i ona pohađala njegovu školu glume, kao i da je užasnuta svim onim što je sada isplivalo o Aleksiću. Danas se oglasio i Veljko Ražnatović, koji je takoše pohađao ovu školu glume, a on je oštro osudio bivšeg učitelja i istakao kakvoj kazni se nada, ukoliko se dokaže da su optužbe na račun Aleksića istinite. Sada se oglasila i njihova majka, pevačica Svetlana Ceca Ražnatović, koja ne može da dođe sebi zbog svega.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: Printscreen YouTube/StudioB, Pink.rs

- Moja deca su išla u tu Mikinu školu pre petnaest godina… Veljko i Anastasija su brzo odustali jer su imali drugačije afinitete, a ja nisam želela da ih guram u nešto što ne žele. Otkad su se oni ispisali iz njegove škole glume, nisam se videla sa Mikom. Da im je bilo šta nažao uradio, sigurno bih ga prijavila. Zaštitila bih i tuđu decu, a ne samo svoju! Samo da sam znala, ali zaista nisam mogla ni da naslutim šta se tamo dešavalo. Zgrožena sam, užasava me pomisao da su moja deca bila u njegovom društvu. Činjenica da je Milena Radulović progovorila i da je na taj način zaštitila svu drugu decu je za divljenje! Svaka čast heroini našeg doba! Nadam se da će i druge glumice, a i žene svih branši, smognuti snage da prijave siledžije! - rekla je Ceca.

Foto: Printscreen YouTube

Inače, snimanje Cecine i Arkanove svadbe veka organizovao je upravo Miroslav Aleksić, svojevremeno nagrađivani režiser državne televizije koji se nekoliko godina ranije upoznao s Arkanom kada je komandanta Srpske dobrovoljačke garde ovekovečio u Tenji. Aleksić je ceo tok svadbe snimao s pet pokretnih kamera. Ukupno je snimljeno oko 30 sati materijala od koga je kasnije sačinjena kaseta u trajanju od 90 minuta.

Autor: M.K.

#Anastasija Ražnatović

#Svetlana Ceca Ražnatović