AKTUELNO

Trenutak za pamćenje!

Muzička zvezda Dragana Mirković napunila je danas 53 godine, zbog čega joj od sinoć, kada su kazaljke pokazale ponoć, ne prestaju da pristižu čestitke iz svih krajeva sveta. Rodbina, prijatelji i mnogobrojni fanovi uputili su joj pregršt lepih reči, komplimenata i želja, a potom je usledilo rođendansko iznenađenje njenog supruga Tonija Bijelića, koji je dao sve od sebe da joj ovaj dan bude zaista "divan dan".

Foto: Instagram.com

Bijelić je svojoj supruzi poklonio posebnu rođendansku tortu tirkizno plave detalje sa mnoštvom zlatnih detalja, od kojih su najupečatljiviji njeni inicijali na vrhu. Toni je iskoristio priliku i da svojoj dragoj javno, putem Instagrama, čestita rođendan.

Foto: Instagram.com

Dragana se, takođe, oglasila na Instagramu - objavila je set slavljeničkih fotografija, a potom priznala šta je to sebi poželela:

Danas je moj rođendan i imam pravo da poželim želju. Želim da nam se vrate naši životi, da deca ponovo imaju detinjstvo bez maski, a da se ljudi grle i ljube, želim... Želim da opet živimo - napisala je pevačica.

Foto: Instagram.com

Autor: D.T.

#Dragana Mirković

#Toni Bijelić