AKTUELNO

I ona se oglasila!

Vest koja je odjeknula kao bomba jeste ona da je glumica Milena Radulović, sa dve anonimne devojke, prijavila učitelja glume i režisera Miroslava Miku Aleksića za silovanje. Ovo njihovo priznanje pokrenulo je lavinu komentara pa su pojednine devojke i žene sa javne scene koje su išle u Mikinu školu glume, oglasile i ispričale kakvo iskustvo su imale sa njim.

Foto: Printscreen YouTube/Studio B, Pink.rs

Ivana Stanković, poznata srpska manekenka, iskreno je ispričala kakvo je zlostavljanje trpela od strane profesora, pa otkrila da joj je i zamerio što je želela da se bavi makeneknstvom.

Ako je istina, ovo je strašno, zaista. I sama sam bila član dramske grupe kao i nebrojeno mnogo današnjih uspešnih glumaca... Dubravka Mijatović, Branka Katić, a sa mnom: Miloš Timotijević, Boris Milivojević, Nikola Đuricko, Rastko Janković, Ivan i Milica Zarić, Ivon Jafali... Mika jeste bio vrlo, vrlo strog, za neka moja shvatanja i tada i sada, njegove pedagoške metode su bile pogrešne (buckaste devojčice je nazivao "slonicama", ne bi li ih motivisao da smršaju?!), a meni lično, kada sam izrazila želju da se uporedo bavim manekenstvom, rekao da biram između grupe i manekenstva, pa kad sam u roku od minut, odabrala naravno, manekenstvo - napisala je Ivana na Instagramu pa dodala:
Rekao mi je doslovce: "Rano si krenula s*sama kroz život, 'ćero", očigledno imajući loše mišljenje o mom budućem pozivu, u kom za 25 godina nisam doživela nista sem vrhunskog profesionalizma. To što mi je rekao opisala sam u biografiji , ne spominjući samo da se radi o Miki, već sam izmislila "komšiju Pavlovića",da ne bih pravila skandal.

Foto: Instagram.com/Ivana Stanković

Podsetimo, glumica Milena Radulović u svojoj ispovesti govorila je o tome da ju je profesor glume silovao kada je imala samo 17 godina. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su reditelja Miroslava Miku Aleksića (69) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela silovanje i nedozvoljene polne radnje, saopštio je MUP. On će danas biti saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Foto: Printscreen YouTube/Studio B

Autor: N.B.

#Ivana Stanković

#Miroslav Mika Aleksić