AKTUELNO

Zbunio je sam sebe!

Voditelj Darko Tanasijević ove većeri ima još jednog gosta. Nakon zanimljivih sagovornika koji su otvorili nove teme i poglavlja na velelepnom imanju, on je porazgovarao i sa Borom Santanom, koji sigurno ima toliko toga da kaže povodon odnosa sa Milicom Kemez, sa kojom je nedavno obeležio godinu dana veze koja je, bila prekidana, ali i nastavljana u nekoliko navrata. Takođe, tokom proteklih par dana, imao je i sukob sa Minom Vrbaški, ali i Filipom Carom, koji će sigurno prokomentarisati sa voditeljem.

Tvoj i Miličin odnos je jedan od najkomentarisanijih, baš zbog ekstremnih promena? Zbog čega ne možete da nađete neku konstantu? - glasilo je prvo pitanje.
Nekad ami deluje da možemo do kraja života da budemo u vezi, ali nekada , posle sat vremena, mislim da ne možemo zajedno. U magazinu In je bio psiholog koji je rekao, da kada sa nekim raskrstiš, treba da prođe 3 meseca, koje nismo imali. Ja sam mislio da ćemo posle veze biti drugari, ali ja kada vidim da joj je loše, mene nešto zaboli - otkrio je Bora.

Foto: TV Pink Printscreen

Primetili smo da si tu da je odbraniš, ali nekada ti činiš da se ona oseća loše? Pale su psovke, ružne reči, rekla je da si esencija zla? - pitao je voditelj Darko.
Sinoć je došla do mene, bez svađe ikakve, i onda je krenula da mi nabraja kakav sam ja, ubije mi želju, volju. Vidi se, ona želi da pokuša, ali za njeno dobro, da njoj bude bolje, ja ne želim da budemo ovde zajedno. Ja da nađe dečka ovde, nikada ne bih reagovao, voleo bih da budemo drugari, ali mislim da mi ne možemo da se ignorišemo. Ne mogu da nađem rešenje, izlaz - dodao je Bora.

Foto: TV Pink Printscreen

Ko se sa kim igra, ko više trpi? - pitao je voditelj potom.
Meni nije dobro, ja ni sam ne znam šta joj kažem. Padne mi mrak na oči, ne znam šta da radim. Đedović kaže da kupujem mir, i to jeste, jer želim normalan odnos. Rialda mi je rekla da budemo kao na početku, a ona neće. Rekla je da ja pričam jedno pod jorganom, ovamo drugo. Ja sam joj rekao, ako preprodimo ovo do kraja, onda super. Mrzim taj kontakt fizički, kada me polila kafom isto, meni padne mrak na oči. Ja znam sebe, ne mogu da se iskontrolišem, to je katastrofa, sve sam gri i gori, a gledam da budem bolji i bolji! - priznao je Bora.

Foto: TV Pink Printscreen

Kažu da ti nije svejedno kada se pomenu Mišel i Milica? - glasilo je podpitanje.
Ja nemam problem sa tim, iskreno. Koliko je meni bilo stalo do nje, toliko joj lepo želim. Meni je kraj kad ami ona kaže da sam je uništio. Ja njoj stalno kažem, evo joj Mišel, evo joj bilo ko, samo da bude srećna. Pominju se te 3000 evra, a rekao sam da bi ga častio, ne da je prodajem. Kao što je Maja sa Čorbom, pa da Janjuš kao to kaže. On je sad drugačiji, i druži se sa Minom i ljudima. Možda je njemu teško sada, ali proći će. I mene bi bolelo, ali ja navijam da njoj bude bolje - nastavio je Bora, pa dodao:

Foto: TV Pink Printscreen

Ne želim da se vraćam na priču sa njenom sestrom. Ja to ne spominjem, ona je ubeđena da sma ja to sve napravio namerno. Ja ne mogu da slušam, ona bi to meni pominjala i kada bi živeli zajedno. Rekla mi je da ne želi da ide kod psihijatra zbog mene, a ja sam čuo da sama neće, da ne bi čula ono što ne želi. A rekla bi joj da ne treba da budemo zajedno, rekli bi i meni. Da me sada pitaš, zašto joj prilazim, ja ne znam. Sinoć je isto prilazila meni kad ami nije bilo dobro. Danas mi kaže da nije jela, ja moram da joj spremim. Ona kaže, da bi, kada bi se smuvala sa drugim, da bi mislila da ću ja da skačem da pričam da me nije volela i ostalo, kao da se takmičimo - dodao je Bora.
Kako ti deluje trougao Mišela, Dragane i nje? - pitao je voditelj Darko potom.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da mu se Milica više dopala, Dragana je tu kao, sad. I po kući se priča da je Zadrugovizija njegova zasluga, kao da mene i Matore nije bilo - rekao je Bora.
Misliš da se uzvezdio? - dodao je Darko.
Možda malo, uzeo je te neke nagrade na Zadrugoviziji, ali i ja bih se istripovao - priznao je Bora.

Detaljnije u nastvaku teksta, u video - prilogu.

Autor: D.B.

#Zadruga