AKTUELNO

Nije mogla da prestane da se osmehuje!

Nakon kratkog uključenja u studio kod voditeljke Dušice Jakovljević, voditelj Darko Tanasijević ima još jednog sagovornika koji će ispričati, sigurno je, i te kako dosta toga, obzirom da je danima u nazad jedna od glavnih tema u Beloj kući. Sa njim, u Šiša baru, našla se i Ana Bulatović.

Imaš neke nevolje u raju, šta se dešava sa tobom i Zolom? - pitao je voditelj Darko Tanasijević.
Baš su nevolje u raju, a nismo u komunikaciji od juče. Nismo mogli da se razumemo nikako, ni on mene ni ja njega. On kaže da sam ja njega zavlačila, a mi nismo imali nikakav vd komunikacije kao muškarca i žene, i onda sam ja rekla, da ne bude da s eigram, da je bolje da prekinemo. Vidim da zadrugari bacaju koskice, ali se ne potresam - dodala je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Osećaš li da ti fali? - pitao je voditelj Darko.
Krivo mi je da, možda sam bila malo gruba, kada sam donela odluku. On je dobar dečko, mislim da osnovna komunikacija može, i verujem da će do toga u nekom vremenu doći - nasmejala se Ana, pa dodala:
Meni je sada sve smešno, ali meni je za sviđanje potrebno vreme. Ja moram da upoznam osobu. Gledam ga kao drugara, simpatičan je dečko, ne mogu da kažem ružan i to. Zanimljiv je - dodala je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Zašto uskraćuješ vreme? - dodao je voditelj Darko.
Ja ne verujem u rijaliti veze. Ne mislim da ti treba veza da bi pkazao sebe. Ovde ljudi zato ulaze u veze i tako preživljavaju, jer nisu sposobni da sami opstanu. Ja mogu i van veza da pokažem nešto, znaš i sam da mrzim čopore, pričam šta hoću i ostalo - rekla je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Zola kaže da si mu ranije to pričala, a sada kažeš da ne bi ušla u vezu u rijalitiju? - bilo je naredno pitanje.
Da, rekla sam mu da ne verujem u rijaliti veze. Mislim samo da svoju intimu treba da zadržim za sebe, i to je moje razmišljanje. Rekla sam za stolom to što si pomenuo, i on je onda zapeo za tu rečenicu. Ja sam mislila da je shvatio, a ako sam pogrešila priznajem. Rekla sam i da mogu da mu nacrtam - nasmejala se Ana.
Koji su njegovi kvaliteti, da bi ti potencijalno mogla sa njim nekad da uđeš u vezu? - bilo je podpitanje.
On je svoj, spontan, zanimljiv, duhvit je, imamo šta da pričamo, puno tema, iskreno. Neću da lažem - rekla je Ana kroz smeh.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako si reagovala na Miljanu, njen blagoslov? - pitao je voditelj Darko.
Ja nju gotivim, super mi je, da, dala je blagoslov - dodala je Ana.

Detaljnije u nastavku teksta, u video - prilogu koji sledi.

Autor: D.B.

#Zadruga