AKTUELNO

Ona je samo na drugi način ušla u našu porodicu. Ljubav je apsolutno ista, rekla je supruga proslavljenog košarkaša.

Vlade i Snežana Divac imaju troje dece, sinove Matiju i Luku i ćerku Petru. Sinovi su njihova biološka deca, a Petru su usvojili krajem devedesetih godina.

Gostujući u jednoj emisiji Snežana je pričala o roditeljstvu i usvajanju i otkrila da je sa ćerkom od ranog detinjstva otvoreno govorila o svemu.

Foto: Wikipedia

Ona je samo na drugi način ušla u našu porodicu. Ljubav je apsolutno ista. To je isto kad rađaš drugo dete pa se plašiš da ga nećeš voleti kao prvo. Ona je imala tri, četiri godine kad sam joj rekla. Kod nas je došla prijateljica koja je dojila bebu i Petra me je pitala da li sam je dojila. Rekla sam joj da nisam. Onda me je pitala da li sam dojila Luku i Matiju, rekla sam da jesam. Ptala me je zašto nisam nju. Rekla sam joj: "Zato što te ja nisam rodila". Davala sam joj odgovore u odnosu na njena pitanja - ispričala je supruga proslavljenog košarkaša.

Snežana je istakla da se uvek trudila da sa decom bude maksimalno iskrena i baš zbog toga je u ranom uzrastu Petri otkrila da joj ona i Vlade nisu biološki roditelji.

Pink.rs

#Košarkaš

#Snežana Divac

#Vlade Divac

#deca

'