AKTUELNO

Svi su u šoku.

Mlada, perspektivna glumica Milena Radulović optužila je režisera, scenaristu i učitalja glume Miroslava Miku Aleksića da ju je silovao kada je imala 17. godina dok je pohađala njegovu školu.

Foto: Printscreen YouTube/Studio B/TV Pink Printscreen

Brojne kolege i javne ličnosti uputile su ogromnu podršku Mileni, a sada se oglasio i glumac Miodrag Radonjić koji je takođe bio učenik Mikine škole.

Poštovani novinari ovim putem ću dati izjavu povodom jučerašnjih dešavanja i neću više odgovarati na pozive i poruke. Hvala na razumevanju. Ovo je pre svega veliki šok za sve nas koji smo išli u dramski studio kod Mike i koji smo bili upućeni u njegov rad. Velika hrabrost je očigledno bila poterebna da Milena od tome progovori. Ja sam u dramskom studiju bio od petnaeste do osamnaeste godine i moram priznati da nisam mogao ni da naslutim da se u kancelariji pored studija dešavaju takve grozote. Nijedan znak nije na tako nešto upućivao. Žao mi je što je ozbiljan četrdesetogodišnji pedagoški rad diskreditovan ovom pshihopatskom mračnom pozadinom. Osećam se zgroženo, tužno i razočarano. Dajem snažnu podršku Mileni, kao i svim ostalim devojkama koje su imale slična iskustva - poručio je Miodrag putem Instagrama.

Foto: Instagram.com/radonjicmiodrag

Mileni su ogromnu podršku uputili i Ivan Bosiljčić, Jelisaveta Orašanin, Nina Janković, Miona Marković, Aleksandar Radojičić, Dušica Jakovljević, Sofija Milošević, Ana Kokić, Milica Pavlović, Milica Todorović, Nikola Rokvić, Jelena Tomašević, Momčilo Otašević i mnogi drugi.

Autor: R.L.

#Milena Radulović

#Miodrag Radonjić