AKTUELNO

Glumica sada živi potpuno drugačijim načinom života.

Glumica koja je u popularnoj seriji ''Srećni ljudi'' tumačila ulogu Lole Golubović, posle njene koleginice Tanje Bošković, danas živi potpuno drugačijim životom, i to u jednom gradu u Albaniji.

Zlata Numanagić se posvetila totalno drugačijem životu i u albanskom gradiću Sarandi drži restoran, u kojem služi srpsku i mediteransku hranu. Ideju za otvaranje restorana i smelost na ovakav korak glumica je dobila kada je sa prijateljicom Oliverom letovala u Albaniji.

Foto: Foto: Printscreen

– Uživali smo u neverovatnim bojama mora, od tirkizne, sive do teget i crne, čarobnim zalascima sunca. Dopali su nam se lokali gde se jede sveža riba, oduševili su nas predusretljivi i gostoljubivi meštani. Kad je po povratku u Beograd Olivera predložila da baš u Sarandi ostvarimo mladalačke snove, jer ne znam čoveka koji nije poželeo da ima svoju kafanu, trebalo mi je tri sekunde da joj kažem da - ispričala je Zlata u jednom intervjuu.

Foto: Foto: Printscreen

Restoran je sa radom počeo 27. maja, a osim Zlate i njene drugarice, u njemu je zaposleno i lokalno osoblje, a glavna kuvarica je Afrodita.

Meštani su dugo bili u čudu što su se dve Srpkinje usudile na ovaj poduhvat, a kada im je Zlata rekla da je glumica, nisu mogli da veruju.

– Najčešće su me viđali u radnoj uniformi, bez šminke, kako brišem terasu i stolove, idem u nabavku. Kad su na Jutjubu videli snimke iz “Otpisanih” i “Srećnih ljudi”, nisu mogli da veruju. Zagledali su me, širili slike preko celog ekrana. A kada je, krajem avgusta, u nedeljnom izdanju njihovih novina izašao intervju sa mnom, onda su stvarno pali u nesvest. Mislim da onoliku fotografiju naši nisu objavljivali ni kada sam bila na naslovnim stranama - rekla je Zlata u jednoj emisiji.

Glumica ovih dana boravi u Beogradu, gde će se sve do proleća posvetiti glumi, a čeka je mnogo pozorišnih uloga i novih projekata.

Ovako sada Zlata izgleda:

Foto: Foto: Printscreen Youtube

Autor: M. K.

'