AKTUELNO

U šoku!

Nakon što je čuveni vlasnik škole glume Miroslav Mika Aleksić priveden u stanicu policije, i nakon što je glumica Milena Radulović rešila da ne ćuti i u potresnoj ispovesti istakla da je imala 17 godina kada ju je on silovao, voditeljka i glumica Marijana Mićić se tim povodom oglasila.

Foto: Printscreen YouTube/Studio B, Pink.rs

Naime, Marijana je vidno potresena ovim što se dogodilo, pa je pružila podršku svim devojkama koje su prošle kroz sve to:

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

"- Horor! Naježim se kad pomislim da sam kao neko ko je tu školu pohađao, mnogoj deci tu istu školu sa oduševljenjem preporučivala! Ogromna podrška devojkama - napisala je Marijana.

Foto: Instagram.com

Inače, glumica Milena Radulović rešila je da ne ćuti više i rekla je da ju je on silovao kad je imala 17 godina.

- Šest godina sam bila u školi Mike Aleksića kada me je silovao. Imala sam 17 godina. To se nije dogodilo jednom. Ponavljalo se - rekla je Milena Radulović pa dodala:

- Grupa je imala dobre strane. Čitali smo jednu knjigu nedeljno, išli u pozorište, gledali filmove, bili smo kulturna, dobra deca. U grupi se propagirala religija, časovi su počinjali molitvom „Oče naš”, devojčice su dolazile u suknjama, dečaci u cipelama, kosa i nokti su morali biti uredni. Ali uvek je bilo strogo, surovo. On je bio veoma strog, a svi su govorili: „Pa, dobro, on jeste surov, ali takav je Mika, on ima svoje metode”. Postojala su jasna pravila - kaže Milena Radulović za Blic.

Autor: M.K.

#Milena Radulović