AKTUELNO

Život je nije mazio.

O životu jedne od najmlađih zadrugarki Ivane Marinković malo se zna. Iako je ona spominjala da njena životna priča nije nimalo laka, zadrugari se nisu previše interesovali da čuju detalje njene sudbine.

Mi smo stupili u kontakt sa njenim ujakom Vujom Kočićem, koji nam je ispričao kroz kakvu agoniju je Ivana prošla kada joj se majka preudala.

Foto: TV Pink Printscreen

Njena majka se razvela od njenog biološkog oca i onda se udala za tog drugog čoveka sa kojim ima i dete. Tamo, u toj porodici, nisu se prema Ivani ponašali baš kako treba. Jednom, kad je Ivana izašla, ta baba, od očuha rekla joj je: "Ti možeš da radiš kao prostitutka". Nisu je terali da bude prostitutka, daleko od toga, nego je ta baba tako nešto izvalila. Ona je tada presekla i došla odmah kod nas, kod mene, mog oca i majke, čak mislim da je tad bila tu i moja ćerka koja joj je rekla: "Hajde, ideš kod nas, pusti ove ludake".

Vuja je potom objasnio šta misli pod tim da se nova porodica nije ponašala prema Ivani onako kako bi trebalo.

Nisu je maltretirali, samo su je stavljali na drugo mesto, u suštini: "Ti nisi naša krv i za tebe su uslovi drugačiji". Kao zla maćeha. Majka joj tada nije bila tu. Dok je Marijana bila tu to je sve funkcionisalo, a kako se ona okrene, priča je drugačija. Nisu bili baš situirani, pa je Marijana otišla u Švajcarsku da radi, a oni su se onda osilili - otrkio je on.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon ovoga Marinkovićeva je došla da živi kod ujaka, a od njega doselila se u Beograd gde je krenula od nule.

Ivana je bila kod nas jedno mesec, dva, tri. Posle toga je ona otišla u stan u Begoradu, tamo je živela. Živela je kao podstanar, ona je i sad podstanar i ona i majka njena - ispričao je Ivanin ujak za naš portal.

Autor: R.L.

#Ivana Marinković