AKTUELNO

Njena igra oduševila je sve.

Sofija Stanojlović, koja je svojom harizom oduševila repera Stefana Đurića Rastu do te mere da je on poželeo da je usvoji, i ovog puta odmah mu je izvukla osmeh.

Mala čigra se pojavila na sceni u bundi koju je brzo skinula i haljini na tufne, a posebno je zanimljiv detalj bila srebrna kruna na glavi.

Foto: TV Pink Printscreen

Sofija je, kao i do sada, odigrala maestralno, a žiri i publika bili su očarani njenim nastupom, što se osetilo po atmosferi u studiju.

- Ona je čudo od deteta, od prvog dana je to pokazala. Ona jedva čeka da izađe na scenu. Imaš u sebi takvu energiju, to pršti, na svim nivoima. Ja se nadam da ćeš ti u životu uspeti, jer vidim da je ta tvoja želja za igrom jača od tebe - rekla joj je Danica.

- Ja ne znam šta da kažem. Ona je šou, stvarno je neverovatna, rođena je da bude zvezda i to se vidi sada. Ovo je slobodni stil koji je ispratio svaku reč pesme - reklao joj je Rasta.

Foto: TV Pink

- Ona je već zvezda, nemam šta da joj kažem. Žao mi je što nisi i pevanje ubacila u svoj nastup. Ako prođeš, bilo bi dobro da nam nešto otpevaš u superfinalu - rekla joj je Ana, pa je mala Sofija otpevala reči pesme "ja sam zla barbika".

- Ako želiš da pobediš, moraš da ubaciš pevanje, jer smo čuli kako si otpevala reč "Aleluja". Ako je ovo bila improvizacija, svaka čast - rekao je Žika, na šta je mali zvrk uzviknuo "zato ja volim Žiku Todorovića".

Autor: V. T.

#Ana Mihajlovski

#Ana Nikolić

#Danica Maksimović

#Ja imam talenat

#Sofija Stanojlović

#Stefan Đurić Rasta

#Žika Todorović

'