AKTUELNO

Period upoznavanja je iza njih.

Otkako je javnost saznala da naša najveća muzička zvezda Svetlana Ceca Ražnatović ima novog dečka Bogdana Srejovića, svi sa nestrpljenjem čekaju nove detalje ove veze.

Foto: Instagram.com/bogdansrejovic/Pink.rs

Sada je izvor ovog paru otkrio da je Ceca već upoznala i Bogdanovu majku Miru, ali ne na uobičajan način, jer Srejovićeva majka nije trenutno u Beogradu.

Bogdanovi roditelji su zaista divni ljudi. Njegov otac Miloš je bivši atletičar, a mama se bavi privatnim biznisom. Oni se nikada nisu mešali u Bogdanove odluke, već su ga uvek podržavali u svemu. Tek nedavno im je rekao da je u vezi sa Cecom, a njih dvoje nisu imali šta da mu zamere. Milošu, njegovom ocu, je sve bilo jasno kada je ugledao sina i primetio koliko je srećan, a to mu je jedino u životu važno - rekao je izvor i dodao:

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon što je saopštio ocu da je u vezi sa Cecom, rešio je i da na neformalan način upozna majku sa svojom izabranicom. Baš u trenutku kada je bio sa Ražnatovićevom na ručku, stigao je video-poziv iz Londona. Bogdan je dugo razgovarao sa njom, a onda je u jednom trenutku okrenuo kameru ka Ceci, koja je pozdravila svekrvu. Mira je bila oduševljena i nije krila sreću zbog toga što je njen sin sa jednom tako lepom, uspešnom i pametnom ženom - naveo je dobro obavešteni izvor.

Autor: R.L.

#Bogdan Srejović

#Svetlana Ceca Ražnatović