AKTUELNO

Sve su bliži!

Naša najveća muzička zvezda Svetalana Ceca Ražnatović već neko vreme uživa u emotivnoj vezi sa Bogdanom Srejovićem.

Ceca je svog novog partnera predstavila svojoj deci Veljku i Anastasiji, ali je upoznala i njegovu ćerkicu koju je dobio u braku sa Zoranom Tasovac, sadašnjom devojkom pop pevača Saše Kovačevića. Ceca je prisustvovala proslavi rođendana njegove ćerke, tvrde prijatelji ovog para.

Foto: Instagram.com/bogdansrejovic/Pink.rs

Ceci i Bogdanu je veoma lepo u vezi. Do sada se Ceca trudila da svoj emotivni život maksimalno sačuva za sebe, ali nakon što su ih uslikali paparaci shvatili su da to više ne mogu da kriju. Da ima dečka Ceca je posle nekoliko dana zabavljanja saopštila svojoj porodici, a prvi put Veljko i Anastasija upoznali su Bogdana na novogodišnjoj večeri koju je Ceca organizovala u svom domu. Odlučila je da u najužem krugu ljudi organizuje intimnu večeru, na kojoj će decu i članove porodice upoznati sa dečkom sa kojim je mesec dana ranije uplovila u vezu. Anastasija i Veljko, ali i ostali članovi prihvatili su Bogdana odlično, a prema prvim reakcijama, mamin novi dečko im se i te kako dopao. Zbog ovoga pevačica je bila i te kako srećna, jer joj je bilo veoma važno da oni prihvate Bogdana, kako bi ona mogla u potpunosti da uživa u ljubavi sa njim - rekao je izvor blizak pevačici i dodao:

Foto: Instagram.com/bogdansrejovic/E-Stock

Nekoliko dana nakon druženja u vili u Ljutice Bogdana, otputovali su na Jahorinu. Ceca koja nije poznata kao ljubitelj snega, odlučila se da bez problema uplovi u zimsku čaroliju sa emotivnim partnerom. Svima je bilo čudno kada su na planini prepoznali Cecu u društvu javnosti nepoznatog muškarca, te se veoma brzo u brojnim krugovima počelo da govori kako Ražnatovićeva ima novog dečka. Nakon što su na planini proveli nezaboravne trenutke zajedno, oboje su se vratili u Beograd, gde su dočekali božićne praznike. Zanimljivo je i to da je Bogdan bio na ponoćnoj liturgiji kada i Ceca, ali to niko nije mogao da primeti, jer su oboje bili na različitim mestima. Zato su ubrzo jedno drugom mogli uživo i da čestitaju veliki hrišćanski praznik - zaključio je izvor.

Autor: R.L.

#Bogdan Srejović

#Svetlana Ceca Ražnatović