AKTUELNO

Ona je najsrećnija.

Nedavno je u medijima kao bomba odjeknula vest da mladi par Mirko Šijan i Bojana Rodić očekuju dete.

Buduća baka Goca Božinovska najsrećnija je zbog proširenja porodice, a sada je otkrila da će sigurno biti odlična u odnosu prema svom prvom unučetu.

Foto: Instagram.com/bojana__rodic

Stavila sam botoks u čelo. Biću super baka, baba, babetina, kako god me budu zvali! Radujem se tome, iako mi Mirko nikad nije pomenuo brak i decu.

Goca je otkrila i da se njen sin mnogo smirio i da veruje da će biti posvećen otac.

Moj sin se mnogo smirio. Sedi kod kuće i posvećen je sebi i devojci. Videćemo da li je zreo za roditeljstvo tek kada se beba bude rodila. Ne mogu o tome da pričam, moj Mirko je za mene uvek moja beba. Pokojni suprug i ja smo bili maksimalno posvećeni deci, biće super ako Mirko povuče na nas. Sada je na meni da obezbedim da mi i snaja u kući uvek bude zbrinuta, daću sve od sebe da im što duže pomažem. Ona kao da se rodila u našoj kući, imamo super odnos. Brinem o njoj i stalno joj govorim da nosi papuče i da ne sme da joj bude hladno - rekla je Božinovska, a potom otkrila da li Mirko i Bojana planiraju svadbu:

Foto: TV Pink Printscreen

Planira se venčanje pre bebe, normalno. Nadam se da će situacija to dozvoliti. Biće i veridbe, ali nema nikakvih detalja, desiće se spontano - navela je Goca.-

Autor: R.L.

#Goca Božinovska