AKTUELNO

Članica žirija "Pinkovih zvezda" dobila na snimanju najpopularnijeg muzičkog takmičenja nešto čemu se ni u snu nije nadala.

Folk pevačica Dragana Mirković nakratko je napustila "Pinkove zvezde" zbog operacije svog supruga Tonija Bijelića, a nakon što je posle intervencije usledio najbolji mogući ishod, članica žirija vratila se u crvenu stolicu najpopularnijeg muzičkog takmičenja na ovim prostorima.

Foto: Kobra

- Najvažnije je da je moj suprug odlično, da je operacija prošla kako treba, on je već kod kuće. Presrećna sam što je on jako dobro i to je meni najbitnije - rekla je Dragana u emisiji "Premijera", a onda pokazala poklon koji je dobila od supruga jedne učesnice "Pinkovih zvezda".

Foto: TvPink Printscreen

- Mene moji fanovi oduševljavaju! Ovo je, inače, stari album supruga jedne takmičarke, koji je moj veliki fan. Meni ovakve stvari, ustvari, znače. Ništa drugo mene ne zanima. Kad dobijem ljubav, emociju i ovakvu vrstu potvrde te ljubavi, ja sam najsrećnija žena na svetu - rekla je Dragana i dodala da je presrećna zbog toga što je u "Pinkovim zvezdama" upoznala mnogobrojne talente.

Foto: TvPink Printscreen

- Ovo je jaka sezona pevača i mnogo sam srećna zbog toga. Veliko je bogatstvo imati u jednom takmičenju toliko dobrih pevača - iskrena je bila pevačica.

D. T.

#Dragana Mirković

#Pinkove zvezde

#Toni Bijelić

#pevačica

'