AKTUELNO

Uživaju u ljubavi.

Od juče domaća javnost ne prestaje da priča o pevačici Svetalni Ceci Ražnatović koja je napokon uhvaćena s novim dečkom. Reč je o biznismenu i menadžeru nekoliko beogradskih restorana Bogdanu Srejoviću koji iza sebe već ima jedan brak sa Zoranom Tasovac, sadašnjom verenicom Cecinog kolege Saše Kovačevića.

Foto: TV Pink Printscreen

Ceca je prva na svom Instagram nalogu postavila fotografiju sa svojim dečkom i to 18. decembra. Na fotografiji Ceca je bila sa prijateljima, a nakon što su obavili ručak u jednom beogradskom restoranu, usledila je fotografija za uspomenu koju je Ceca obelodanila na Instagram storiju.

Tada su se njih dvoje znali oko mesec dana, a onda su nastavili da uživaju u svakom provedenom zajedničkom trenutku.

Foto: Instagram.com/cecaraznatovic

Nemate uticaj na to šta će se pisati ni o vama, ni o vašem partneru, šta će se iz vaše ili njegove prošlosti “iskopati”, a da ne govorimo o tome koliko će u priči biti neistina i, najzad, kako će sve to izgledati kad stigne pred čitaoce. Uvek se doda malo senzacionalizma, bar poneki detalj, jer ima novinara kojima je istina suviše obična. To je kao kada biste novi “ferari” odvezli na redovan servis, a majstori odlučili da mu ponešto dodaju ili skinu delove, za koje oni misle da su nepotrebni. Zato, ako ne otkrivate detalje, u tekstovima će se doći do 20 posto istine, a ako date bar neke informacije stiže se i do 80 posto - pričala je nedavno Ceca, a onda se osvrnula i na svoju decu:
To se desilo kada su oni postali dovoljno zreli da bismo tu temu mogli da “obradimo” na pravi način. Ta, po našem mišljenju normalna i zdrava faza za nas, kao porodicu, traje već godinama. Normalno je da na isti način na koji pričamo o njihovim emotivnim životima, razgovaramo i o mom. Naravno, ta tema je ipak prisutnija u “ženskim pričama” sa Anastasijom - istakla je Ražnatovićka.

Oni su zajedno bili i na Jahorini gde je nastala fotografija na kojoj se drže za ruke, dok su zajedno sa prijateljima za jednim stolom.

Foto: Instagram.com

Autor: S. K.

#Svetlana Ceca Ražnatović