AKTUELNO

Uživaju kraj znatno mlađih muškaraca!

Juče je kao bomba odjeknula vest da je folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović (46) već neko vreme u emotivnoj vezi sa markantnim Bogdanom Srejovićem (38) iz Beograda, koji je od pevačice mlađi osam godina. Pevačica pak ne mari za komentare, već uživa u svojoj novoj ljubavi više nego ikada, a ona nije jedina dama s javne scene koja je pala na čari mlađeg muškarca.

Foto: Privatna arhiva

Još jedna u nizu jeste Dara Bubamara, koja je letos upecala mladog, istetoviranog biznismena koji ima samo 23 godine! Kako se priča, mladić koji se na Instagramu predstavlja kao Toni ispunjava joj sve želje i hirove, a tokom proteklih meseci obišli su nekoliko egzotičnih destinacija. Toni Daru obasipa skupim poklonima, a šuška se i o zajedničkom životu.

Foto: Instagram.com

Verica Rakočević, naša proslavljena kreatork,a svakako drži rekord kada su u pitanju pripadnice domaće estradne scene u vezi sa znatno mlađim muškarcima. Naime, ona se 2013. godine udala za 35 godina mlađeg Veljka Kuzmančevića sa kojim je i danas srećna, te se na njihovom primeru ona stara "prava ljubav godine ne broji" ispostavila kao istinita.

Foto: NKostić

Predrasudama i stereotipima nije robovala ni Goca Tržan, već se posle jednog propalog braka, u kom je dobila ćerku Lenu, na večnu ljubav zavetovala 14 godina mlađem bubnjaru Raši Novakoviću. Oni su dugo nastupali zajedno, a onda su se pojavile simpatije najpre s Rašine strane, a potom i Gocine. Iako je u prvi mah odbijala upuštanje u vezu s njim, brzo je poklekla, a i danas su srećni i rade na prinovi, koja im je najveća želja.

Foto: Instagram.com/gocatrzan

Ni Goga Sekulić nije odolela na šarmu i lepoti mlađeg muškarca. Njen izabranik je sportista Uroš Domanović, za kog se tajno udala u Švajcarskoj 2018. godine, a u decembru iste godine postali su roditelji dečaka kojem su dali ime Vasilij Andrej.

Foto: Instagram.com/sekulicgoga

Nije tajna da su Anabelu oduvek privlačili mlađi muškarci. Posle razvoda od Gagija Đoganija, kratko je bila u romansi s znato mlađim manekenom Mladenom Radulovićem, kojeg je upoznala u rijalitiju, da bi se potom zaljubila u 11 godina mlađeg Andreja Atijasa. Dobili su ćerku Blankicu, a usled brojnih problema razveli su se prošle godine. Anabela se nije odrekla muževljevog prezimena, što se ispostavilo kao pametan potez, jer je palo pomirenje nakon njenog učešća u trećoj sezoni "Zadruge".

Foto: Pink.rs

Autor: D.T.

#Svetlana Ceca Ražnatović