AKTUELNO

Komentarima nikad kraja!

Sara Šekularac, sve popularnija mlada muzičla zvezda publici poznata pod umetničkim imenom Zoi, brojne fanove svoje inovativne, moderne muzike rešila je da obraduje na samom početku tekuće godine i objavi novi singl, koji je već sada, samo nekoliko sati posle premijernog puštanja na Jutjubu, izazvao lavinu reakcija i komentara.

Foto: Printscreen YouTube/Bassivity Digital

Posle hita "Bez tebe", koji smo slušali u avgustu prošle godine, Zoi je vredno radila na novom singlu, koji nosi naziv "Đavoli". Uvek zanimljiva i inovativna Zoi svoju novu pesmu objavila je tačno u ponoć i svojim prepoznatljivim vokalom, ali i upečatljivim izgledom u spotu i visokobudžetnim kadrovima vrlo lako omađijala mlađu populaciju.

Foto: Printscreen YouTube/Bassivity Digital

Muziku i tekst njenog novog singla potpisuje Yungkulovski, dok je aranžman radio Yung Proto. Njeno novo video ostvarenje delo je poznatog Ljubbe, koji je do sada sarađivao sa brojnim našim zvezdama, a zajedno sa Zoi, uz pomoć upečatljive scenografije i kostimografije, uspeo je da dočara stihove pesme.

Foto: Printscreen YouTube/Bassivity Digital

Pregledi na Jutjubu rastu vrtoglavom brzinom, kao i reakcije publike na novu pesmu Zoi. Ukoliko već niste, njen novi spot pogledajte u nastavku:

Autor: D.T.

#Zoi | Sara Šekularac