AKTUELNO

Ljudi širom Srbije sinoć su, 13. januara, dočekali Nove godine po Julijanskom kalendaru, a zbog toga što nisu organizovane veće proslave ovog praznika, brojne poznate ličnosti prisetile su se svojih nastupa prethodnih godina, a takođe su i snimale vatromete i svojim pratiocima na mrežama uputili čestitke.

Folk zvezda Dara Bubamara ponoć je dočekala kod kuće, u društvu svog dvadesetak godina mlađeg dečka Tonija, sa kojim je nazdravljala skupim šampanjcem.

Foto: Instagram.com

Takođe, iskoristila je priliku da Novu godinu čestita pratiocima:"+Srećna Nova pravoslavna! Mnogo sreće, puno zdravlja!".

Foto: Instagram.com

Popularni pevač Sloba Radanović prisetio se prošlogodišnjeg dočeka pravoslavne Nove godine kada je nastupao u Gračanici, uz nadu da će za godinu dana do ponoći odbrojavati zajedno sa svojom publikom, kao nekada. Takođe, svima je čestitao praznik.

Foto: Instagram.com

“Svima koji slave, srećnu, zdravu, nasmejanu, voljenu, želim pravoslavnu Novu 2021. Voli vas vaša Milica” - glasila je čestitka Milice Pavlović, koja je pozirala u izazovnoj toaleti.

Foto: Pink.rs

Milica Todorović se takođe oglasila na Instagram storiju i svima uputila lepu prazničnu poruku:"Srpska nam sada stiže. Pravoslavci sad su bliže. I u ime pravoslavlja, srećna Srpska, puno zdravlja".

Foto: Instagram.com

Folk zvezda Aleksandra Prijović već neko vreme uživa sa porodicom na Zlatiboru, gde je dočekala i Srpsku Novu godinu, a u ponoć je snimila vatromet.

Foto: Instagram.com

Autor: D.T.

#Srpska Nova godina