AKTUELNO

Novi detalji!

Domaća javnost ne prestaje da bruji o Bogdanu Srejoviću (38), novom dečku folk pevačice Svetlane Cece Ražnatović (46)! Novopečeni par uhvaćen je zajedno u javnosti, a ekskluzivne paparaco fotke, na kojima razmenjuju nežnosti, odjeknule su kao bomba u domaćim medijima.

Foto: Privatna arhiva

Ko je Bogdan? Kako smo saznali, on radi kao menadžer poznatih beogradskih lokala i tim poslom se godinama već bavi. Viđen je u javnom životu srpske prestonice, a inače, razveden je i ima ćerkicu Iskru, za koju je dosta vezan. Nju je dobio tokom braka sa bivšom manekenkom Zoranom Tasovac, sadašnjom devojkom Saše Kovačevića!

Bogdan i Zorana su se, podsećamo, pre pet godina razveli, a ostali su u dobrim odnosima zbog ćerkice.

Upoznavanju Cece i Bogdana kumovala je njena prijateljica, koja ih je spojila na svom rođendanu, da bi se posle nekoliko nedelja druženja rodile emocije.

Foto: Privatna arhiva

Na rođendanskoj večeri u jednom prestoničkom restoranu se desio prvi susret Cece i Bogdana. A potom su se preko zajednočkog prijatelja videli nekoliko puta, gde su se rodile simpatije. U samom početku su se krili daleko od očiju javnosti i kretali samo među najužem krugom prijatelja. Međutim, od Nove godine su počeli i zajedno da izlazi u javnost, čemu svedoče i ove paparaco fotografije nastale u jednom beogradskom restoranu, a pre toga ovaj par je viđen na Jahorini gde su sa društvom uživali u zimskim čarolijama… Naravno, da Cecin odlazak na Jahorinu nije prošlo nezapaženo, a samim tim ni misteriozni muškarac od kojeg se nije odvajala - otkriva izvor koji je do detalja upućen u ljubavnu vezi Ražnatovićeve.

Autor: pink.rs

#Bogdan Srejović

#Saša Kovačević

#Svetlana Ceca Ražnatović