AKTUELNO

Prvi komentar folk zvezde!

Kao bomba odjeknula je vest u domaćim medijima da je folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović (46) u emotivnoj vezi sa Bogdanom Srejovićem (38)! Kako je ispričao izvor, Ceca i njen dragi upoznali su se na rođendanu njene prijateljice, a posle nekoliko nedelja, koliko su se družili, upustili su se u emotivnu vezu.

Foto: Privatna arhiva

O tome da Ceca više ne želi da krije koliko je srećna i zaljubljena govore i paparaco fotografije koje su procurile u javnosti - na pomenutim fotkama pevačica blista, dok se sa svojim mlađim dečkom drži za ruke.

Foto: Privatna arhiva

Nakon što je vest o njenom emotivnom statusu preplavila domaće portale, za medije se oglasila i Ceca.

Ne želim da komentarišem svoj privatni život. Doviđenja - kratko je poručila pevačica.

Kako je sve počelo?

- Na rođendanskoj večeri u jednom prestoničkom restoranu se desio prvi susret Cece i Bogdana. A potom su se preko zajednočkoj prijatelja videli na nekoliko druženje, gde su se rodile obostrane simpatije. U samom početku su se krili daleko od očiju javnosti i kretali samo među najužem krugom prijatelja. Međutim, od Nove godine su počeli i zajedno da se pojavljuju, što svedoče i ove paparaco fotografije nastale u jednom beogradskom restoranu, a pre toga par je viđen na Jahorini gde su sa društvom uživali u zimskim čarolijama… Naravno, da Cecino prisustvo na Jahorini nije prošlo nezapaženo, a samim tim ni misteriozni muškarac od kojeg se nije odvajala - ispričao je izvor blizak paru.

Foto: TV Pink Printscreen

Ko je Bogdan?!

Bogdan Srejović je već dugi niz godina u ugostiteljstvu i veoma je uspešan u svom poslu. Iz njegove emotivne prošlosti, svakako treba pomenuti da iza sebe ima brak, razveden je skoro pet godine a ćerkica Iskra mu je centar sveta, te na njegovom Instagram profil možemo videti veliki broj zajedničkih fotografija.

Foto: Privatna arhiva

Autor: D.T.

#Svetlana Ceca Ražnatović