AKTUELNO

Komentari ne prestaju!

Posle šest uber-hitova sa višemilionskim pregledima na Jutjubu, na koje regionalna scena nije mogla ni da pomisli da će se desiti, Željko Mitrović i njegov bend "Monx" iznedrio je novi hit - “Novi zakon”! Ovaj sedmi po redu hit Željka i njegove muzičke ekipe je svojim prvim taktovima uspeo da raspameti milione slušalaca, ali i muzičke znalce koji imaju samo reči hvale, te ne treba da čudi što "Novi zakon" doslovno ruši sve muzičke granice!

Foto: Pink.rs/J.Simonović

Podsećanja radi, Željko Mitrović prihvatio je interesantanu opkladu i izazov od muzičke zajednice Srbije. Kako već njemu doliči - vrlo je ozbiljno pristupio situaciji i sa svojim bendom "Monx" u narodnom periodu možemo ga naći u studiju, gde snima, komponuje i producira 30 pesama za 30 nedelja, a svaka pesma imaće i svoj video. Ovaj sve samo ne običan biznismen, i ovog puta želi da svoj talenat, uz pomoć pažljivo odabranih muzičara, iskoristi na najbolji mogući način – i to dokazuje i ovaj put, novom, sedmom po redu pesmom "Novi zakon"!

Foto: Pink.rs/J.Simonović

Pitate se zbog čega je bend “Monx” tako poseban? Željko Mitrović, kao iskusan muzičar nije tek tako okupio muzičare koje predstavljaju bend “Monx” – ovi mahom mladi ljudi puni inovacija, ideja i elana sjajno se udružuju sa njegovim vizionarskim kreativnim karakterom koji ne samo da zna šta želi od svake sledeće numere, već i od svakog narednog videa! Zapravo kao i svega čega se lati – Mitrović se jednostavno projektu u potpunosti daje, zbog čega i očekuje da se taj kvalitet otelotvori.

Hit singl "Novi zakon" je za manje od 24 sata premašio neverovatnu cifru od milion slušanja na Jutjubu, a spot pogledajte u nastavku:

Autor: D.T.

#Monx

#Novi Zakon

#Željko Mitrović