AKTUELNO

Turbulentna noć!

Kao i svakog ponedeljka, i sinoć je u Belu kuću ušao voditelj Milan Milošević zbog emisija "Izbor potrčka" i "Pretresa nedelje". S obzirom na to da je u nedelju velelepno imanje napustila Marija Bulat, ona je u svom pismu imenovala novog vođu, a to je Nenad Aleksić Ša. Žestoke situacije za koje je zaslužna jučerašnja podela budžeta ali i "Pretres nedelje" dovele su zadrugare do ivice pucanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Pre početka emisija, potegla se tema u Beloj kući o Nenadovoj podeli bužeta. Prva koja ga je osudila bila je njegova dojučerašnja dobra prijateljica Jovana Tomić Matora. Ona smatra da je Ša zadao bolan udarac njegovom prijatelju Stefanu Šebezu, jer ga nije uvrstio u velike budžete, a i zato što je stavio njenu bivšu devojku Sanju Stanković ispred odnosa njih dvojice. Čak ni Šebez nije ostao imun pa je ustao da prokometariše podelu budžeta u kojoj je izneo da je vidno razočaran u Nenada, jer su oni prijatelji spolja. Šebez je sve vreme objašnjavao da količina novca nije bitna, ali je bitan princip.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon njih Miljana Kulić je ustala i bez dlake na jeziku rekla ovonedeljnom vođi sve što mu zamera. Njoj je pre svega smetao sukob koji je Ša ima sa njenom majkom, a pored toga ga je okarakterisala kao licemera, i kao ulizicu koja je veliki budžet dala Marku Đedoviću da ne bi kometarisao njegov odnos sa Tarom Simov.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Na red je došla emisija "Izbor potrčka", voditelj Milan Milošević je zamolio Nenada Aleksića Ša da ustane i da kaže koga je odabrao.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni rijaliti teško pada, a što se tiče potrčka imam više opcija i ja se nikoga ovde ne plašim, i svi me prozivaju jer sam nizak! Ja bih za početak podigao Alena, Rialdu moju drugaricu, Natašu, Janjuša, Anđela, Maju i Čorbu! Meni je ovde sve jasno, i što se tiče Anđela i Nataše, ali oni mogu da sednu! Alene, znam da smo drugari i znam da ti sada ludiš, znam da si sa Majom, i možete da sednete ti i Rialda. Što se tiče Janjuša, rekao sam mu danas da zaslužuje da se vrati kući kod deteta jer to zaslužuješ, znaš da te poštujem, ali sam ti zamerio jer si se drao dok su me svi ispoštovali i ćutali. Ja mislim da između tebe i Maje neće biti ničega, jer ona ima Čorbu i zagrejala se,a ja samo želim da ti ovim dokažeš da si stavio tačku na vaš odnos! Što se tiče Maje, vidim da si se zagrejala za Čorbu ali se emocije ka Janjušu nisu ugasile, ali će vreme pokazati da li grešim - rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon ovog izbora, došlo je vreme da Ša otkrije ko će mu biti omiljena osoba i ko će provesti vreme sa njim u hotelu. Iako su svi zadrugari očekivali da će tu poziciju dobiti Tara Simov, zadrugarka sa kojom ga spajaju jer previše vremena provode zajedno, Ša je ipak iznenadio sve pa je za svoju omiljenu osobu postavio Frana Pujasa.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Nakon "Izbora potrčka" usledila je druga emisija "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem". Prva tema na prošlovečernjem pretresu bila je  odnos Maje Marinković, Marka Janjuševića Janjuša i Milana Jankovića Čorbe.

Foto: Pink.rs

Zadrugari smatraju da je Majina veza sa Čorbom foliranje, i da ona na taj način Janjuša pravi ljubomornim. Miljana je ustala i rekla Maji da je ona loša osoba ali i loša "kineska kopija Ane Korać". Čak je i rekla da je Dragana Mitrović bila zadužena da gleda šta rade Janjuš i Aleksandra Nikolić, i da to prenosi Maji, koja je po Miljaninim rečima iz inata imala se*s sa Čorbom.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon njihovih komentara Janjuš je ustao i ispričao kakva je Maja zapravo.

Mene ovo uopšte ne čudi! To je nimfomansko - psihopatsko ponašanje. To je bolest gde ne možeš da izdržiš pet dana bez se*sa, kad joj je gla*ić non-stop u glavi. Bilo je situacija kada me ona pozove kod sebe, ja joj kažem da ne mogu, pa ona bane kod mene sama. I ja sam morao da prijavim policiji, jedno par puta se to desilo. Ona me zaključa i ne da mi da odem. Najviše me boli za Krunu. Bila je ljubomorna i na nju, držao sam je na terasi petog sprata ovako -pričao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon njega je Zerina Hećo ispričala da je pokušala da razgovara sa Majom o celokupnom njihovom odnosu, ali da ona nije htela da sluša.

Nas dve smo imale situaciju u rehabu, i ja sam tvrdila i govorila da ona nije dobro i sada se ponaša kao da nije normlana! Ja sam njoj rekla iz dobre namere, kada je on izašao kao iz rijalitija, da je taj ceo odnos bio bolestan. Međutim, Maja u ponašanju ima izlive besa, a imala je i situaciju gde je bila preplašena i videla sam ga da fizički izaziva, a to napolju neću da komentarišem i ona je devojka koja je izgubila ili nije ni imala razum. Moram da kažem za nju i Čorbu, da ona nije raščistila sa Janjušem i ona stoji ispred ogledala jer ima psihološki problem, a ona je bila izvikana pre zbog fizičkog izgleda i to je uticalo na njenu psihu i zato rade neke stvari i ona je ekstremno promenila lice, ali nije ono unutra jer još uvek ima nisko samopouzdanje! Ja mislim da ona nije završila sa Janjušem, ona je u jednom mometu krenula sa Čortbom kako bi Janjuša napravila ljubomornim, i ja kao žena to tvrdim da je ona ko je to uradio jer je znala da je to ispravno, ali joj je neko bio potreban. I ima ona trzavica kada vidi Janjuša sa nekom, ali vidim da će ona završiti i sa Čorbom - rekla je Zerina.

Foto: TV Pink Printscreen

Vladimir Tomović je takođe ustao i dao svoj komentar na odnos Maje, Janjuša i Čorbe.

Razumem taj psihološki momenat kod Janjuša, ali sada je Maja ranjena srna i ja ću je braniti. Ja sam prvi savetovao Maju da obrati pažnju na vremenski period od izlaska iz veze sa Janjušem i ulaska u vezu sa Čorbom. On sada ne vidi da je Maja zaljubljena u Čorbu. Maja je za moj pojam otišla u Pab po Kristijanovu zaštitu, a Janjuš se otarasio bede. Čorba je dobio od Maje ono što je želeo, osvetio se Janjušu za onaj konflikt. Mislim da Maja Marinković za 700 života i onim što smo mi videli, nju ne može Čorba da smatra ozbiljnom devojkom - objašnjavao je Tomović.

Foto: TV Pink Printscreen

Sledeći je ustao da prokomentariše Kristijan Golubović.

Šta da vam kažem, ja sam rekao da postoji streptomicin i kuromicin, a oni su mladi i slobodni i oni su sve priznali! Ja sam neko ko ne odobrava vezu a tek kuromicin, rekao sam im što manje da idu tamo. Ja sam tražio da zbog njih dvoije niko ne bude u pabu, i nama je poznato kako se Čorba ponaša i ko je on! Janjuš je sve najgore govorio o njoj i nju je to pogodilo, i pokazala je da joj nije sve jedno, i na kraju je ispalo da ona može bez njega a on je u depresiji. Kada se sve to desilo, sad je ona najgora, a njega svi žale. Video sam da je par puta stvarno istinski plakala, i njoj se svidelo što se Čorba ne plaši Janjuša i ja nisam bio poreban svađi onoj koja je ispala među njima! Ja nisam primetio vajbove od nje, ali bi me prevarila matorog lisca, ali ja mislim da na u meni vidi Takija! - rekao je Kristijan.

Foto: TV Pink Printscreen

Milan Janković Čorba je na kraju izlaganja svih zadrugara rekao da nije spreman za ozbiljnu vezu, ali da će videti kako će ići cela priča sa Majom.

Detaljnije u nastavku.

Sledeća tema na pretresu bila je odnos Milice Kemez i Bore Santane. Nikome nije jasno zašto se Milica tako ponaša pa prelazi Bori preko milion stvari i što posle svake svađe njih dvoje završe zajedno u krevetu.

Foto: TV Pink Printscreen

Dolo je do priče da se Milica ponaša kao Nadežda Biljić i Mina Vrbaški, jer se stalno vraća čoveku koji je ponižava. Marija Kulić je ustala i rekla Milici da se pokaša kao 'jadnica', i da to sebi ne sme da dozvoli. Vezali su se kometari Sandre Rešić i Ermine Pašović koje su pokušale da otvore Milici oči, a da li su uspele, saznaćemo u nastavku rijalitija.

Detaljnije u nastavku.

Naredna tema u pretresu nedelje ticala se čuvene trojke, koju čine Nataša Radan, Anđelo Ranković i Sanja Stanković.

Foto: TV Pink Printscreen

Jedino o čemu ja pričam sa Erminom, a tiče se Sanje, jesu moje žalbe. Jedino se njoj poveravam. Sanja se njoj poveravala, a ja sam znala da Ermina nije trebala savetovati Sanju, jer nikoga ne sluša, nije poslušala ni roditelje. Ja nikada ne bih izdala Sanju u vezi pisama, to je tema od spolja. Imam utisak da Sanja kalkuliše u vezi rijalitija. Krivo mi je što se Sanja ovoliko ponižava sa Anđelom, ne volim je kao partnera, čak je ni kao osobu ne poznajem - objasnila je Matora. kroz suze.
Iskreno, meni je krivo zbog celokupne situacije, prvo mi je krivo zbog Sanje i toga što se desilo, ali mi je krivo i zbog Matore i našeg prijateljstva. Matora je jedna od retkih osoba koja je bila u mojoj kući - rekao je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam rekao da me je Goca iznervirala jer započinje teme o kojima ja ne želim da govorim, jer to ona ne može da zna! Što se tiče Sanje, to su njene dve prijateljice i ona je morala da razmišlja o njima, i rekao sam da mi nije bila prijateljica. Ja sam bio svestan da će moja veza sa Sanjom da poruši prijateljstvo sa Matorom i aj sam Sanji rekao kako mi je neprijatno kada je Matora tu. Ja sam siguran da ni njoj nije bilo lagodno, Sanaj ne može da bude kreten i monstrum da je boli uvo za sve. Nataša mene ne može da osramoti, ona je mene izdala i imali smo dogovor da ne izlaze naše prepiske jer ja nisam bio u javnosti, ona je mogla da piše šta hoće, a ja znam kako je bilo i da je bilo loše ona se ne bi ovako ponašala! Meni Ermina ne može da pokvari vezu, a Sanja je ispala glupa jer ju je slušala! Ona je naivna i pokazala je to - rekao je Anđelo.
Zato ga i ne igram! Moram da kažem da je Ermina uticala na mene, i ja kada ulazim u neki odnos ja ulazim sto odsto, ali ja sam poludela jer sam bila zaljubljena. Ona je meni rekla kako su on i Nataša prisni, i kako ja ništa ne vidim, a onda Nataša kaže da to nije rekla - dodala je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Rialda Karahasnović je ustala i očitala lekciju i Nataši i Sanji zbog ponašanja sa Anđelom.

Detaljnije u nastavku.

Sledeća tema na pretresu bio je zanimljiv odnos Aleksandre Nikolić i Filipa Cara. Njih dvoje u zadnje vreme provode dosta vremena zajedno, pa su zadrugari pomislili da su im se emocije vratile.

Foto: TV Pink Printscreen

Mi smo samo drugovi, za sada, prija mi njegovo društvo, ali nismo se poljubili. Kroz šalu smo pričali o šansi da obnovimo neku vezu - rekla je Aleksandra.
Moram obaviti jedan formalni razgovor sa Minom, ne mogu bez gazde ništa - našalio se Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Miljana Kulić je ustala da prokomentariše Cara.

Posle odnosa sa Minom, svi njega smatraju budaletinom. On bi bio u kontaktu sa Minom, makar se i samo svađao. On je voli, to sa Aleks sve radi iz inata, žao mi je nje. Car je najveći kompleks u kući. Aleksandra se ponižava i gaji nadu da će on ući u vezu sa njom, stvarno je zaljubljena. Car je bio najzanimljiviji kada je ušao, a sada je svima naporan, niko ne želi da se druži sa njim. Budi dobar, da te Kristijan ne bi opet izbacio iz kuće kao krpu - objašnjavala je Miljana.

Car je pobesneo na Miljanine komentare pa je krenuo da se obračuna sa njom.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

U toku pretresa, Ana Bulatović i Lazar Čolić Zola su priznali da se da prijaju jedno drugom, ali da se samo druže i da čekaju da vide kako će teći njihov odnos.

Foto: TV Pink Printscreen

Sve o najgledanijem rijalitiju, nastavite da pratite na našem portalu Pink.rs i na TV Pink.

Autor: N.B.

#Zadruga